Hlavní navigace

Česká spořitelna zahájí 15. listopadu 2004 další výplaty náhrad z GFO

Česká spořitelna zahájí 11. listopadu 2004 další výplatu náhrad poškozeným zákazníkům společnosti Private Investors, Profin CB, Bradley, Rosenblatt&Co a Komerio. Lhůta pro výplatu náhrad potrvá od 15. listopadu do 31. prosince 2004.

Výplata v celkové výši 35 miliónů Kč se týká 1.894 klientů bývalých obchodníků s cennými papíry Private Investors (1.856 klientů ve výši 33,8 mil. Kč) a menšího počtu klientů bývalých obchodníků Profin CB, Bradley, Rosenblatt&Co. a Komerio.

Výplata bude provedena na základě smlouvy, kterou s Českou spořitelnou uzavřel Garanční fond obchodníků s cennými papíry.

Prostředky budou vypláceny na pobočkách České spořitelny buď v hotovosti nebo převodním příkazem, podle přání klienta. Podrobné informace k výplatám najdou klienti výše uvedených obchodníků s cennými papíry v dopise, který jim Fond a Česká spořitelna v těchto dnech rozesílá. Výplaty klientům, kteří si ve stanovené lhůtě nestačí náhradu vyzvednout, bude Fond ve zhruba kvartálních cyklech opakovat.

Klára Gajdušková,
České spořitelny, a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).