Hlavní navigace

Finanční poradenství pod vlajkou Zepteru

Společnost Marshaly Insurance Financial Associated vstupuje do České republiky, aby v rámci renomované skupiny Zepter International, umožnila českým rodinám účinně a pohodlně řešit jejich finanční potřeby. Jméno Zepter je zárukou těch nejlepších služeb a synonymem pro kvalitu, styl a hodnotu. Společnost Zepter neustále usiluje o rozšíření nabídky možností jak zdokonalovat životní styl lidí a partnerství s Marshaly představuje další významný krok na této cestě.

„Chceme využít potenciál a prodejní úspěch Zepter International Group a poskytnout jejím klientům finanční produkty a nezávislé finanční poradenství. Proto vznikla Marshaly,“ prohlásil na dnešní tiskové konferenci Jiří Bunda, generální ředitel společnosti Zepter Česká republika.

Akciová společnost Marshaly se sídlem ve Švýcarsku disponuje díky společnosti Zepter silným zázemím pro další expanzi. Působí v zemích střední a východní Evropy a díky dlouhodobým kontaktům na přední světové poskytovatele bankovních služeb může svým klientům nabízet ty nejlepší dostupné finanční produkty.

Své aktivity v České republice zahájila na počátku roku 2007 a od té doby poskytuje skutečně nezávislé a komplexní finanční poradenství v oblasti zajištění penze, zdraví, rizik a také v otázkách efektivního investování. „Filosofií Marshaly je poskytovat klientům jen takové služby, které opravdu potřebují. Zaměřujeme se především na rodiny, a to bez rozlišení příjmových skupin. Ve velké většině z nich lze totiž po zpracování osobní finanční analýzy nalézt možnosti pro nezávislé řešení jejich potřeb, či úsporu financí,“ uvedl jednatel společnosti Marshaly v České republice Roman Stieger.

Vedle finančních produktů šitých na míru a garance nezávislosti na jejich poskytovatelích si společnost Marshaly zakládá především na motivovaném týmu finančních poradců, kteří věří tomu co nabízí a dokáží pro to nadchnout i své zákazníky. Svoji poradenskou síť buduje jak ze zkušených profesionálů v oboru, tak z řad perspektivních zájemců o finanční poradenství, důkladně proškolených na mezinárodních seminářích „Marshaly Academy.“

V současnosti nabízí služby společnosti přes 150 poradců. Nábor nových poradců však nadále pokračuje tak, aby bylo dosaženo skutečně maximálního regionální pokrytí. Při odpovídajícím pracovním nasazení a poradenském talentu se poradce Marshaly může z pozice „jednoduchého“ analytika propracovat na pozici ředitele a z ní dokonce do pozice partnera při odpovídajícím nárůstu osobního ohodnocení.

Příchod Marshaly na trh znamená další zajímavé obohacení služeb poskytovaných společností Zepter v České republice. Ta v loňském roce dosáhla obratu 750 milionů korun a v současné době má její obchodní síť více než 2 500 reprezentantů. I nadále se přitom počítá s jejím rozšiřováním. V roce 2007 plánují Zepter a Marshaly vložit do náboru nových reprezentantů více než 10 milionů korun a nabídnout tak více než 2000 nových pracovních příležitostí.

V ČR doposud Zepter International poskytovala produkty čtyř divizí: Zepter Home Art (systém zdravé přípravy, bezpečného uchování a elegantního podávání jídel), Zepter Medical (profesionální a domácí péče o zdraví), Zepter Cosmetics (pečující a dekorativní kosmetika) a Zepter Home Care (přístroje pro rychlý úklid, desinfekci a čištění a zabezpečení domácnosti). Kromě prodeje svých vysoce kvalitních výrobků je u nás známá také svými dobročinnými a sponzorskými aktivitami. Společnost Zepter například spojila své síly s Fondem ohrožených dětí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).