Hlavní navigace

Volksbank SHOP nabízí opravdovou Půjčku pro lidi

Od 7. dubna spouští Volksbank novou kampaň, která se zaměřuje na Půjčku pro lidi. Tento úvěr ve výši 50 000 Kč až 250 000 Kč s maximální dobou splatnosti 96 měsíců si mohou zájemci sjednat ve všech Volksbank SHOPech v obchodních domech Kaufland.

„Na základě potřeb našich klientů jsme připravili speciální nabídku plně vyhovující právě jejich požadavkům,“ říká Petr Žibřid, ředitel Marketing & Communication Volksbank CZ, a dodává: „Tomu odpovídá nejen název půjčky, ale i způsob nastavení jednotlivých měsíčních splátek, který umožňuje čerpání úvěru opravdu každému. V každém Volksbank SHOPu je klientovi k dispozici poradce, který mu pomůže zvolit tu nejlepší variantu splácení.“

Kampaň potrvá do 31. května a všichni klienti, kteří Půjčku pro lidi do té doby uzavřou, se zároveň mohou zúčastnit soutěže o nový automobil Fiat 500. O výhercích v soutěži rozhodne správnost odpovědi na vědomostní otázku, Vítěz bude vyhlášen na konci června. Kampaň je také podpořena reklamou regionálním rozhlase. Na speciální internetové stránce www.pujckaprolidi.cz je možné získat podrobné informace o půjčce i o probíhající soutěži.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).