Hlavní navigace

Vešina klientů cestovní kanceláře I. Parkam Holiday’s je zpět v ČR

[Tisková zpráva] Většina klientů cestovní kanceláře I. Parkam Holiday‘s je v tuto chvíli zpět v České republice.

Včera a dnes brzy ráno zajistila asistenční služba pojišťovny Generali návrat 324 klientů z Burgasu. Zítra proběhne transport 18 klientů z řecké Soluni do Prahy. V pátek 8. července  se vrátí do ČR poslední 2 klienti. Celkové náklady spojené s návratem klientů I. Parkam Holiday’s zpět do České republiky jsou odhadovány na 2 miliony korun.

Za klienty, kteří se budou vracet z Řecka v neděli 3. července, garantovala asistenční služba pojišťovny Generali náklady na hotel, transfer na letiště a letenky. Garance byly potvrzené. Vše by mělo probíhat bez komplikací.

8. července by se měli vrátit do ČR poslední dva klienti cestovní kanceláře Parkam Holiday’s. Tito klienti měli zaplacený hotel a transfer na letiště. Asistenční služba pojišťovny Generali pro ně již zajistila letenky. Jejich návrat by měl proběhnout bez problémů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).