Hlavní navigace

Věrnostní program pro klienty ČMSS

Největší česká stavební spořitelna ČMSS spravuje více než 1,5 milionu smluv o stavebním spoření. Důvěra a spokojenost klientů s nabízenými službami patří v oblasti klientského servisu ČMSS k nejvyšším prioritám. Důkazem toho, že si ČMSS svých klientů opravdu váží, je rozsáhlý věrnostní program pro stálé klienty. První letošní akcí vyhlášenou v rámci tohoto programu byla věrnostní prémie při uzavření následné smlouvy ve výši 0,5 % cílové částky, kterou mohou zájemci získat ještě do konce června. Novinkou je nyní také

Šeková knížka pro věrné klienty ČMSS

Každý klient ČMSS, který v období od 20. května do 31. října 2002 uzavře s ČMSS následnou smlouvu na minimální cílovou částku 160 tisíc Kč nebo smlouvu o překlenovacím úvěru či úvěru ze stavebního spoření, získá při podpisu návrhu smlouvy Šekovou knížku s poukazy na slevu zboží a služeb u vybraných partnerů ČMSS. Ke všem výhodám, které stavební spoření nabízí jak ve fázi spoření, tak i při čerpání překlenovacího úvěru nebo úvěru, tak nyní věrní klienti ČMSS mohou získat i výhody v podobě nejrůznějších slev. S pomocí Šekové knížky mohou ušetřit při pořizování bytových a zahradních potřeb, zájezdů, mobilních telefonů, kvalitního oblečení i pojištění. Ale to ještě není všechno! Šeková knížka obsahuje navíc i prémiovou poukázku na Kartu klienta ČMSS, která opravňuje k zvýhodněnému nákupu stavebního materiálu, potřeb, zařízení a služeb pro bydlení u několika tisíc specializovaných obchodů v celé ČR. Slevové poukázky v Šekové knížce věrného klienta ČMSS platí až do 31.12.2002, takže ten, kdo je neuplatní v průběhu roku, může s nimi výhodně nakoupit vánoční dárky pro své blízké.

S Šekovou knížkou věrného klienta ČMSS lze ušetřit i několik tisíc korun!

Základem obchodní strategie ČMSS je dlouhodobé odborné poradenství, které nekončí podpisem smlouvy s klientem, naopak pokračuje často i po vyřešení jeho bytových potřeb. ČMSS tak v loňském roce zaznamenala výrazný nárůst tzv. následných smluv a v letošním roce očekává, že se jejich podíl na celkovém počtu smluv bude dále zvyšovat.

Praha, 13. května 2002

Mgr. Pavla Paseková

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).