Hlavní navigace

VÁNOČKA od VOLKSBANK – půjčka plná výhod

Volksbank CZ přichází ve vánočním čase se speciální nabídkou spotřebitelského úvěru s příhodným názvem – Půjčka VÁNOČKA. Produkt je nabízen pouze prostřednictvím VolksbankShopů v prodejním řetězci Kaufland.

Půjčka VÁNOČKA je speciální vánoční spotřebitelský úvěr ve výši 25 000 Kč, 40 000 Kč a 50 000 Kč se splatností 72 měsíců. Úvěr je nabízen jak novým, tak i stávajícím klientům VolksbankShopů. Nabídka Půjčky VÁNOČKY je platná od 10. 11. do 17. 12. 2006.

K hlavním výhodám vánočního produktu Volksbank CZ patří nízké splátky, velmi výhodná úroková sazba a především nulové vstupní poplatky. Půjčka je poskytována bez uvedení účelu použití prostředků, vedení účtu u Volksbank CZ ani ručitel nejsou podmínkou čerpání úvěru. Za vedení úvěrového/splát­kového účtu klient zaplatí pouze dvacet korun měsíčně. Půjčka je vyplácena převodem na účet nebo v hotovosti.

„Díky standardizaci produktů a pracovních procesů ve VolksbankShopech získáváme výhody, které můžeme přenášet dále přímo na naše klienty VolksbankShopů formou velmi výhodných produktových nabídek. Díky tomu můžeme zároveň nabídnout těmto našim klientům výjimečně výhodné ceny,“ říká Andreas Vögerl, vedoucí odboru Retail Volksbank CZ.

Půjčka VÁNOČKA je nabízena ve třech variantách výše:
Půjčka VÁNOČKA
Výše úvěru 25 000 Kč 40 000 Kč 50 000 Kč
Doba splatnosti 6 let (tj. 72 měsíců)
Výše splátky 469 Kč 749 Kč 899 Kč
Úroková sazba 10,30 % p.a. 10,25 % p.a. 8,80 % p.a.
RPSN od 10,90 % od 10,84 % od 9,25 %

Ke každé žádosti o tento produkt dostane klient navíc dárek – tradiční symbol Vánoc – čerstvě upečenou vánočku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).