Hlavní navigace

Územní pracoviště PSSZ pro Prahu 1 omezilo služby veřejnosti

Od čtvrtka 26. října do úterý 31. října 2006 je územní pracoviště Pražské správy sociálního zabezpečení pro Prahu 1 zcela uzavřeno pro veřejnost. Stěhuje se totiž do nových prostor tak, aby od 1. listopadu 2006 mohlo poskytovat kompletní služby z oblasti sociálního zabezpečení na nové adrese: Vyšehradská 1376/43, 128 00 Praha 2.

51 zaměstnanců ÚP PSSZ pro Prahu 1 dosud sídlilo na třech různých místech v pražských ulicích Provaznická, Vodičkova a Vyšehradská. Jedno pracoviště, kde budou všichni zaměstnanci pohromadě, je zárukou rychlejšího servisu klientům a efektivnější spolupráce v samotném úřadu. Lidé si tak budou moci vyřídit své sociální zabezpečení na jednom místě a ušetří tak čas i peníze.

Po přestěhování bude ÚP PSSZ pro Prahu 1 pro veřejnost stejně jako všech ostatních 91 pracovišť ČSSZ v celé České republice otevřeno každý pracovní den, a to v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 14.00 h a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin. Telefonní číslo ústředny bude 221 489 111, adresa elektronické podatelny pak posta.1a@cssz.cz.

Nové prostory ve Vyšehradské ulici bude mít Pražská správa sociálního zabezpečení v pronájmu za cca 260 000 korun měsíčně, využije se přitom stávající nábytek ÚP PSSZ pro Prahu 1.

Našim klientům děkujeme za pochopení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).