Hlavní navigace

UniCredit Bank a UniCredit Leasing se představí zemědělcům na výstavě Země živitelka

[Tisková zpráva] UniCredit Bank a UniCredit Leasing se poprvé společně prezentují na jihočeské výstavě Země živitelka 2011. V rámci 38. ročníku jedné z nejznámějších zemědělských přehlídek v Českých Budějovicích skupina UniCredit představí speciální nabídku úvěrových a leasingových služeb pro zemědělce. Stánek v červenobílých barvách bude veřejnosti otevřen od 25. 8. 2011 do 30. 8. 2011 ve zcela novém pavilonu T1.

UniCredit Bank bude na největší české výstavě pro zemědělce prezentovat klientům, odborníkům a také široké veřejnosti produkty a služby šité na míru tomuto segmentu. „Podnikatelům v sektoru zemědělství nabízíme provozní financování, pomocí kterého mohou pokrýt své finanční potřeby, s přihlédnutím k sezónnosti hospodářského roku. V oblasti zemědělských investic jsme připraveni pomoci při financování výstavby, rozšíření nebo rekonstrukce výrobních kapacit, a to případně i bez nenárokových dotací. Zároveň nabídneme i úvěry na nákup zemědělské půdy. Zaměřujeme se i na poskytování financování dodavatelům služeb, strojů či surovin pro zemědělský sektor. Zemědělcům rovněž poradíme, jak efektivně využít existujících dotačních možností z Programu rozvoje venkova,“ komentuje nabídku služeb Ing. Dušan Hladný, ředitel pro Firemní a mezinárodní klientelu UniCredit Bank.

UniCredit Bank a UniCredit Leasing se dlouhodobě věnují nabídce financování zemědělské a lesnické techniky s přihlédnutím k hospodářskému roku. „Nejžádanějším produktem UniCredit Leasing je v tomto segmentu úvěr CreditAgro Sezónní splátky, který zohledňuje nepravidelnost příjmů klienta a umožňuje flexibilně splácet poskytnutý úvěr s ohledem na plánované tržby a zejména inkaso jednorázových nebo pravidelných dotací. Produkt lze navíc velmi účinně kombinovat s programem podpory PGRLF,“ uvedl Ing. Jaroslav Jaroměřský, generální ředitel UniCredit Leasing CZ.

Každoročně se na největší českou zemědělskou výstavu Země živitelka sjíždějí tisíce návštěvníků z České republiky a okolí. Letošní ročník bude slavnostně zahájen 25. 8. 2011 v nově postaveném pavilonu T1, kde má svůj stánek skupina UniCredit. Hlavními tématy výstavy jsou otázky související s nejrůznějšími obory rostlinné a živočišné výroby, novinky z oblasti zemědělské techniky, potravinářství, zahradnictví a další doprovodné služby. Cílem UniCredit Bank a UniCredit Leasing je usnadnit klientům cestu k financování rozšíření jejich podnikání a být jim na blízku od samého začátku obchodní transakce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).