Hlavní navigace

T-Mobile rozšiřuje portál pro firmy a startuje soutěž

Praha, 16. října 2006 – Společnost T-Mobile rozšiřuje svůj portál www.t-mobile.cz/nejlepsivolba o novou sekci věnovanou malým a středním firmám. Její součástí je i průvodce profesionálními a partnerskými řešeními T-Mobil. K dnešnímu dni na portálu pro firmy také začíná soutěž o atraktivní ceny.

„Snažíme se malým a středním firmám nabídnout široké spektrum vlastních i partnerských řešení, která jim mohou co nejvíce usnadnit a zefektivnit každodenní práci,“ říká Jaroslav Macnar, ředitel Wholesale marketingu T-Mobile, a dodává: „Abychom našim stávajícím i potenciálním zákazníkům tento přínos ukázali konkrétně, připravili jsme také novou, unikátní sekci našeho portálu, kde na virtuálních firmách ukazujeme, jak by mohl vypadat jejich běžný pracovní den s využitím našich profesionálních řešení.

Firemní návštěvníci portálu si také mohou nechat poradit od elektronického průvodce, která řešení by byla vhodná právě pro jejich firmu. Pokud vyplní všechny údaje v něm uvedené a zodpoví otázku „Které telekomunikační řešení by mé firmě pomohlo a proč?“ mohou se zúčastnit soutěže o hodnotné ceny:

1. cena (dle vlastního výběru):
Varianta A: 10 licencí na aplikaci one-bridge (Sybase) a 5× mobil včetně tarifu (T-Mobile)
Varianta B: partnerské řešení CarNet na rok (SGS)
Varianta C: Bezpečný dům/inovovaná verze 20/07 a LiFeMonitor (Beta Control)

2. cena 2× combi datová karta + 2× datový tarif na 1 rok

3. cena MDA + tarif na 1 rok

Soutěže se mohou účastnit i firmy, které nevyužívají služeb T-Mobile.

T-Mobile se dlouhodobě zaměřuje na potřeby malých a středních firem a snaží se nabízet co nejširší spektrum komplexních řešení pro nejrůznější odvětví podnikání. Velkým přínosem jsou v této oblasti tzv. partnerská řešení – tedy řešení, jež vyvíjejí externí dodavatelé v úzké spolupráci s T-Mobile.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).