Hlavní navigace

Stavební spořitelna České spořitelny zlevňuje překlenovací úvěry a snižuje měsíční platby

[Tisková zpráva] Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) snižuje úrokové sazby překlenovacích úvěrů až o 0,4 % p. a. Součástí nabídky je také zvýšení úrokového zvýhodnění úvěrů s 10% akontací, a to o 0,1 % p. a. Nově zavádí úrokové zvýhodnění pro klienty, kteří budou splácet překlenovací úvěr z Osobního účtu České spořitelny, a to 0,5 % p. a.

-    SSČS snižuje úrokové sazby překlenovacích úvěrů až na 4,20 % p. a.

-    SSČS zvyšuje úrokové zvýhodnění za 10% akontaci z 0,25 % na 0,35 % p. a.

-    SSČS nově zavádí úrokové zvýhodnění 0,5 % p. a. za splácení úvěru z Osobního účtu ČS

-    SSČS nabízí mimořádné splátky úvěru kdykoli a zdarma

Kombinací současných a nových výhod mohou klienti získat úvěr s úrokovou sazbou již 4,20 % p. a. Současně SSČS snižuje i měsíční platby na úvěry. Klient tak může např. na rekonstrukci domu získat úvěr ve výši 1 mil. Kč za 5 tis. Kč měsíčně.

„Nastavením výhodnějších podmínek překlenovacích úvěrů chceme podpořit zájem především těch klientů, kteří si chtějí prostřednictvím našich úvěrů financovat lepší bydlení. Navíc nabízíme klientům úvěry s možností mimořádných splátek úvěru nebo celkového splacení úvěru kdykoli a zdarma,“ uvedl Jan Diviš, místopředseda představenstva a náměstek generálního ředitele SSČS.

SSČS snižuje úrokové sazby u překlenovacích úvěrů se zástavním právem k nemovitosti HYPO TREND s variabilní úrokovou sazbou (z 4,60 % p. a. na 4,20 % p. a.) i pevnou úrokovou sazbou (z 5,10 % p. a. na 4,70 % p. a.). U překlenovacího úvěru TREND snižuje sazby také u obou typů sazeb – u variabilní úrokové sazby (z 5,50 % p. a. na 5,40 % p. a.), u pevné úrokové sazby (z 6,00 % p. a. na 5,90 % p. a.).

SSČS nabízí úrokové zvýhodnění za 10% akontaci zvýšené nově z 0,25 % na 0,35 % p. a. bez časového omezení pro všechny typy překlenovacích ú­věrů.

Nabídku úrokového zvýhodnění za splácení úvěru z Osobního účtu České spořitelny mohou využít klienti, kteří uzavřou smlouvu o poskytnutí překlenovacího úvěru se zástavním právem k nemovitosti HYPO TREND.

S úrokovým zvýhodněním 0,1 % p. a. za sjednání pojištění schopnosti splácet úvěr klient získá pojistné krytí pro případ smrti, invalidity, pracovní neschopnosti s možností pojistit se také proti ztrátě zaměstnání.

Klient uzavřením smlouvy se všemi zvýhodněními získá nejen snížení úrokové sazby, ale také nižší měsíční platbu na úvěr. Při výši úvěru 1 mil. Kč tak klient ušetří 1 100 Kč měsíčně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).