Hlavní navigace

Speciální nabídka k nové službě Novera komplet office: všechny meziměstské hovory zdarma

Praha, 18. října 2006 – Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera zahájil tento týden prodej zvýhodněné nabídky nové služby Novera komplet office, která je nyní dostupná v Praze a všech velkých městech. V rámci této akce jsou zdarma veškerá meziměstská volání, která zákazník uskuteční až do konce března příštího roku.

Služba Novera komplet office kombinuje telefonní služby s vysokorychlostním připojením k internetu a je určena především pro živnostníky a malé a střední firmy. Standardně nabízí například volání za méně než 0,80 Kč/min a dynamický paušál dle objemu provozu. Prodej výhodného balíčku hlasových a internetových služeb je navíc podpořen akční nabídkou.

Meziměstské hovory zdarma

Noví zákazníci, kteří začnou využívat tuto službu, mohou až do 31. března 2007 při všech meziměstských hovorech volat prvních 30 minut zcela zdarma. Po tomto datu se začnou meziměstské hovory účtovat dle standardního ceníku. Meziměstské hovory zdarma jsou nabízeny v kombinaci se stávající zaváděcí nabídkou služby Novera komplet office, přičemž závazky ani ostatní podmínky se nemění.

Modem, instalace a aktivace: vše po 1 Kč

Zákazníci, kteří si objednají službu Novera komplet office do konce roku 2006 a uzavřou smlouvu s minimální dobou užívání 18 měsíců, zaplatí za aktivaci služby pouhou 1 Kč. Také potřebná koncová zařízení a jejich odborná instalace servisním technikem stojí po 1 Kč, stejně jako přenesení stávajících telefonních čísel zákazníka ze sítě předchozího operátora do sítě společnosti GTS Novera.

Jedna faktura od jednoho operátora

Služba Novera komplet office je založena na zpřístupnění místní telefonní smyčky neboli místního metalického vedení (LLU) dominantního operátora, které si GTS Novera pronajala a upravila zcela pro potřeby svých zákazníků. Těm tak odpadá nutnost při platbě za odebírané telekomunikační služby hradit paušál za pronájem telekomunikační linky dominantnímu operátorovi, se kterým mohou zcela zrušit svůj smluvní vztah. Za využívaní hlasové a internetové služby Novera komplet office tak platí pouze jeden účet jednomu operátorovi.

Čím více voláte, tím méně platíte

Novera komplet office je nastavena tak, že zákazníci automaticky získávají s rostoucím objemem telefonního provozu slevu. Ta závisí na skutečném objemu provozu v daném měsíci a je uplatňována již při objemu nad 1 000 Kč. Při aplikaci největší slevy zaplatí zákazník paušál ve výši pouhých 95 Kč měsíčně za celé telefonní a internetové řešení. Také na ceny hovorů se uplatňuje sleva podle celkového objemu provozu. Typický zákazník tak telefonuje do pevných sítí za 0,76 Kč/min, do mobilních sítí pak za 3,50 Kč za minutu. Systém výrazných množstevních slev však umožňuje dosáhnout ještě nižších sazeb hovorného.

Dostupnost v Praze a ve všech velkých městech

Služba Novera komplet office je v současné době přístupná zákazníkům v Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Pardubicích, Hradci Králové, Liberci, Brně a Ostravě. GTS Novera plánuje pokrýt dalších deset měst v průběhu prvního čtvrtletí 2007. Více informací včetně kompletního ceníku hovorného je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).