Hlavní navigace

SkyEurope Airlines mají ve srovnání s konkurencí nejlepší výsledky dochvilnosti letů

29. září 2006 – SkyEurope Airlines, nejvýznamější středoevropská nízkonákladová letecká společnost, s hrdostí oznamují, že v každém z posledních 7 týdnů porazily v on-time performance své nejvýznamější konkurenty mezi nízkonákladovými dopravci. SkyEurope se tak staly dlouhodobě nejdochvilnější nízkonákladovou leteckou společností v Evropě.

Nabízíme k porovnání dosažené výsledky SkyEurope, easyJetu a Ryanairu. Údaje konkurenčních dopravců byly převzaty z jejich internetových stránek.

SkyEurope významným způsobem zlepšují dodržování svého letového řádu od chvíle, kdy byl zaveden interní firemní program pro dochvilnost Chronos. Poslední vynikající výsledky společnost dosáhla i přesto, že létá především na velká centrální evropská letiště.

“Ryanair předstírá, že je nejdochvilnějším leteckým dopravcem v Evropě. Přestože Ryanair létá na letiště s malým provozem a vzdálená od měst, zatímco SkyEurope na centrální letiště, podařilo se naší společnosti dosáhnout lepší přesnosti příletů a odletů po sedm týdnů za sebou. Je jasné, že takový výkon není náhodný, naopak je to výsledek tvrdé usilovné práce a nasazení SkyEurope, které má hlavní cíl: dodat našim zákazníkům skutečně nejlepší služby. Nejen že Vás SkyEurope dopraví do nějakého města, ale dpopraví vás tam včas,” řekl Jason Bitter, provozní ředitel SkyEurope..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).