Hlavní navigace

S účtem Mini získají mladí klienti pět výběrů z bankomatů zdarma a internetové bankovnictví

PRAHA, 5. října – První účet pro mladé pod 15 let na trhu, program Mini od Poštovní spořitelny, přináší několik výrazných novinek. Od října s ním klienti získají pět výběrů z bankomatů zdarma a možnost zřídit si internetové bankovnictví Max Internetbanking PS.

„Životní styl mladých lidí se mění. My tomuto trendu vycházíme vstříc. I nejmladší klienti chtějí využívat platební karty k výběrům z bankomatů nebo zkoušet internetové bankovnictví. Proto nově nabízíme prvních pět výběrů z bankomatů zcela zdarma. Nově si mohou klienti k účtu Mini zřídit i Max Internetbanking PS pro pasivní operace – tedy zjištění zůstatku nebo historie účtu. Mohou se tak naučit zacházet s internetovým bankovnictvím bez jakýchkoli rizik,“ uvedl Libor Svoboda, ředitel vývoje produktů Poštovní spořitelny.

Nižší je výše vstupního vkladu. Z předchozích 200 Kč ji Poštovní spořitelna od října snížila na 50 Kč.

Poštovní spořitelna patří k vedoucím bankám v oblasti produktů pro mladé a k výrazným inovátorům. Účet Mini byl totiž první běžným účtem pro mladé ve věku pod 15 let na českém trhu. Poštovní spořitelna jej představila v roce 2004. Teprve poté uvedly obdobné produkty i konkurenční banky.

V současnosti vede Poštovní spořitelna více než 13 tisíc účtů Mini a bezmála 60 tisíc účtů Junior. Nejpopulárnějším produktem pro mladé stále zůstává Dětská vkladní knížka, jichž Poštovní spořitelna vede takřka 100 tisíc.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).