Hlavní navigace

Řízení financí na světové úrovni

Dne 22. 11. 2005 bude slavnostně představeno logo klubu finančních ředitelů „CFO Club“ a spuštěny webové stránky www.cfoclub.cz. Cílem fungování neformálního sdružení finančních ředitelů a odborníků na finanční řízení je výměna znalostí a vědomostí o nejlepších postupech finančního managementu v České a Slovenské republice a využití zahraničních zkušeností pro zvýšení výkonnosti a kvality finančních procesů.

Členové klubu finančních ředitelů budou moci pomocí webových stránek sdílet výsledky mezinárodních průzkumů a nejlepší praxe v oblasti finančního řízení. CFO Club bude rovněž pořádat řadu odborných akcí na aktuální témata finančních ředitelů formou odborných workshopů, jednou ročně se uskuteční dvoudenní výroční konference, bude udělena výroční cena „Finanční ředitel roku“ za dosažení významných změn a zvýšení výkonnosti finančních procesů. Pro finanční ředitele bude rovněž připraven golfový turnaj „CFO Club CUP“ a budou se moci společně zúčastnit řady neformálních akcí, jako např. ochutnávky vín, posezení u doutníků, večera spojeného s mediálním tréninkem a zlepšení vlastního image.

Představení loga a spuštění webových stránek bude předcházet odborný workshop na téma „Měření a řízení výkonnosti“, na kterém vystoupí finanční ředitelé předních společností z České republiky (Kamil Ziegler ze skupiny PPF, Libor Roubíček za skupinu RWE Transgas, Bořivoj Pražák jako zástupce Vysoké školy finančně správní, Dean Brabec ze společnosti Arthur D. Little a odborníci na řešení informačních technologií).

Iniciátorem akce je mezinárodní poradenská společnost Arthur D. Little společně s produkční agenturou ConPro.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).