Hlavní navigace

Realitní společnost České spořitelny vytváří celorepublikovou distribuční síť

Realitní společnost České spořitelny bude poskytovat služby svým klientům po celé České republice. V prosinci loňského roku rozšířila svou síť o další pracoviště v Brně, Ostravě a Plzni. Do konce dubna 2005 se síť Realitní společnosti ČS rozroste o členy v regionech, celkem jich bude devět. „Naším cílem je stát se realitní kanceláří s nejširší nabídkou rezidenčních nemovitostí, a to jak v oblasti Prahy a Středních Čech, tak i v dalších regionech. Cílem je pokrýt celé území ČR. Našim klientům tak budou naše služby dostupné tam, kde jich je zapotřebí – tedy v místě nemovitosti. V rámci spolupráce s Českou spořitelnou, popř. ostatními dceřinými společnostmi, jsme připraveni poskytnout klientům komplexní služby,“ řekl Bedřich Skalický, předseda představenstva a generální ředitel Realitní společnosti České spořitelny.

Regionální zastoupení naleznou klienti nyní v Praze, Brně, Kolíně, Liberci, Plzni, Ostravě, Pardubicích, v průběhu nejbližších měsíců přibude zastoupení RSČS v Českých Budějovicích, Olomouci a Zlíně. Realitní odborníci a poradci pro bydlení jsou klientům k dispozici také v každém Hypotéčním centru České spořitelny (www.hypotecnicentrum.cz).

Realitní společnost České spořitelny se zaměřuje na jasnou orientaci na klienta, důkladnou znalost českého realitního trhu, profesionalitu a kvalitu poskytovaných služeb s využitím silného zázemí Finanční skupiny České spořitelny. Realitní společnost České spořitelny poskytuje služby v oblasti rezidenčních nemovitostí a zajišťuje servis klientům jak z řad developerů – při práci na nových bytových komplexech, tak z řad občanů i firem. Realitní společnost ČS nabízí komplexní řešení všech potřeb klientů, které souvisejí s pořízením nemovitosti – od vyhledání vhodné nemovitosti, přes ocenění a financování až po převod vlastnictví. Samozřejmostí je poradenský a právní servis. Klientovi se věnuje po celou dobu vyřízení transakce osobní realitní makléř. Významnou výhodou je, že díky spolupráci v rámci Finanční skupiny České spořitelny zajišťuje Realitní společnost ČS vedle produktů přímo souvisejících s financováním bydlení, jako jsou hypotéky nebo stavební spoření, také další navazující služby, jako je například pojištění nemovitosti či úvěr.

Klára Gajdušková
Tisková mluvčí Finanční skupiny České spořitelny, a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).