Hlavní navigace

Raiffeisenbank snižuje úročení hypoték se sazbou na 10 let

Raiffeisenbank a.s. opět snížila úrokové sazby hypotečních úvěrů, tentokráte se pokles dotkl sazeb s delší dobou splatnosti. Úroková sazba s desetiletou fixací poklesla o 0,45 procentního bodu na 4,95 procenta. Ve stejném rozsahu se mění úročení všech typů hypoték fixovaných na 10 let, klesá tedy např. i úročení tzv. americké hypotéky.

Na měsíční splátce hypotéky tak nyní klienti ušetří několik set korun. Hypotéka se sazbou fixovanou na 10 let je vhodná pro ty klienty, kteří chtějí využít současných příznivých podmínek a mít jistotu výhodné úrokové sazby pro delší časové období.

Banka výrazněji snižovala sazby v posledním čtvrtletí loňského roku, kdy kleslo úročení ve všech pásmech fixací úrokové sazby. Aktuální nejnižší sazby hypoték od Raiffeisenbank jsou následující:

• 1 rok – od 3,25 procenta
  • 3 roky – od 4,06 procenta
  • 5 let – od 4,50 procenta
  • 10 let – od 4,95 procenta
  • 15 let – od 5,70 procenta

Raiffeisenbank tak dále zkvalitňuje a zpřístupňuje nabídku hypotečních úvěrů. V loňském roce banka rozšířila nabídku o americkou hypotéku s názvem Start, zároveň prodloužila délku splatnosti hypotečních úvěrů až na 30 let. Zájemci o hypotéku mohou vybírat ze sedmi různých druhů hypotečního úvěru. Dalšími výhodami hypoték od Raiffeisenbank a.s. jsou hrazení poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru až po podpisu úvěrové smlouvy, možnost zřízení pojišťovacího balíčku Triga, výhodné úrokové sazby či rychlé vyřízení žádosti.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).