Hlavní navigace

Raiffeisenbank nabízí předčasné splacení rychlé půjčky zdarma

Raiffeisenbank a.s. opět zvýhodnila podmínky spotřebitelského úvěru Rychlá půjčka. Klienti nyní mají možnost úvěr předčasně splatit bez jakéhokoli poplatku.

Doba čtení: 1 minuta

Klientům, kteří si uzavřou Rychlou půjčku do konce ledna 2006, nabízí Raiffeisenbank další zvýhodnění. Celý úvěr i jeho část budou moci kdykoli předčasně splatit bez jakéhokoli poplatku. Tato nabídka je jednou z novinek vyplývajících z průzkumu banky mezi klienty, při kterém bylo zjišťováno, jaká zlepšení v oblasti spotřebitelského financování zákazníci požadují.

Již v září Raiffeisenbank u spotřebitelského úvěru představila celou řadu novinek. Maximální možná výše poskytnutého spotřebitelského úvěru Rychlá půjčka vzrostla z předchozích 150 na 200 tisíc korun. Banka zároveň prodloužila možnou dobu splatnosti úvěru z dosavadních 60 na 72 měsíců.

Současně se výrazně zvýšila dostupnost úvěru. Rychlou půjčku lze od září poskytnout i klientům bez pevné telefonní linky domů nebo do zaměstnání. Nově mohou úvěr získat i klienti s osobním paušálním tarifem od některého z mobilních operátorů. K získání úvěru již není nutné předkládat ani doklad o adrese. Klientovi tak nyní stačí přijít do banky pouze s jedním identifikačním dokladem a potvrzením o příjmu.

Rychlou půjčku nabízí Raiffeisenbank od 20 do 200 tisíc korun, se sazbami od 7,9 procenta ročně. Zřízení běžného účtu ani zajištění úvěru ručitelem není podmínkou. Žadatel zároveň k půjčce zdarma získává výhodné pojištění proti neschopnosti splácet úvěr.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.