Hlavní navigace

Poštovní spořitelna nabízí výhodnější úvěrové produkty

Úvěrové produkty se stávají pro čím dál tím více Čechů vhodnou alternativou řešení finančních starostí. Ať se již jedná o povolené přečerpání účtu, kreditní kartu či spotřebitelský úvěr. Poštovní spořitelna nyní nabízí svým klientům vybrané úvěrové produkty ještě výhodněji.

Doba čtení: 1 minuta

Od 16.2.2004 do konce března 2004 mají klienti PS možnost využít poplatkových prázdnin na spotřebitelské úvěry – to znamená, že jim nebude účtován poplatek za poskytnutí úvěru, jehož výše je standardně 1% z poskytované částky, minimálně 300,– Kč a maximálně 3 500,– Kč. Tuto částku tedy klient ušetří, pokud se rozhodne čerpat spotřebitelský úvěr v nadcházejících šesti týdnech.

Do 14. 3. 2004 také platí poplatkové zvýhodnění pro Kreditku Poštovní spořitelny. Kreditní karta je pro české zákazníky stále nejméně využívaným úvěrovým produktem. Přitom její obliba v zemích západní Evropy a Severní Ameriky je obrovská. Poštovní spořitelna nyní nabízí možnost pořídit si její Kreditku s 50% slevou z ročního poplatku za vedení karty. Ten činí 400,– Kč za rok, v současné době tedy pouze 200,– Kč za rok.

Kreditka Poštovní spořitelny je mezinárodní embosovaná karta určená jak klientům tak i těm, kteří jí chtějí získat bez nutnosti vést u Poštovní spořitelny svůj účet. Držitel Kreditku může využít jak k nákupům na úvěr, tak i k hotovostním výběrům v tuzemsku a v zahraničí. Na oboje čerpání se vztahuje 45 denní bezúročné období. Úvěrový limit je poskytován až do výše 250 000,– Kč.

Ing. Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB