Hlavní navigace

Pod stromeček letos Lufthansa naděluje Severní Ameriku

Lufthansa spolu s partnerskou společností United Airlines nabízí svým cestujícím vánoční tarify do 24 severoamerických destinací. Nabídka s přitažlivým anglickým názvem „SKI, SUN, SHOP & BET“ zahrnuje letenky nejen do lyžařských středisek ve Skalistých horách a v Kanadě, na kalifornské a floridské pláže, ale příležitost zažít povánoční nákupní horečku v New Yorku nebo vyzkoušet své štěstí v Las Vegas, ráji hazardních her. Ceny zpátečních letenek v letošní vánoční nabídce začínají na 15 190 korunách včetně poplatků a letištních tax. Za tuto cenu je možné navštívit například právě zimní New York. Rezervaci letenek s odletem mezi Štědrým dnem a 29. únorem 2008 je třeba provést nejpozději do 10. ledna 2008.

„Výhodný kurz dolaru činí naši vánoční nadílku ještě atraktivnější,“ uvedla Dörte Klein, generální ředitelka Lufthansy v České republice a na Slovensku. „A díky levným letenkám si naši klienti mohou cestování užívat ještě více,” dodala Klein.

Za zvýhodněnou cenu lze nově letět i do proslulého lyžařského střediska v Aspenu. Na světoznámé sjezdovky přepraví Lufthansa české lyžaře již za 18 790 Kč. Koloradský Aspen je známý především kontrastem mezi historickým rázem města a jeho pověstí luxusního letoviska vyhledávaného především movitými a slavnými hosty.

Pro nadcházející zimní sezónu společnost připravila zlevněné zpáteční letenky i do dalších velkoměst Severní Ameriky, jako jsou Chicago (od 17 290), Washington (od 16 290) či Vancouver (od 21 790 Kč). Do atraktivního lyžařského střediska Colorado Springs je možné letět již za 18 790 Kč, za sluncem se cestující mohou vypravit do Orlanda nebo Miami za 18 890 a do Los Angeles za 20 890 korun. Všechny uvedené ceny zahrnují veškeré poplatky a letištní taxy.

Letenky ze speciální nabídky je možné rezervovat na stránkách www.lufthansa.com, prostřednictvím rezervačního centra na telefonu 234 008 234, v cestovních kancelářích nebo přímo na přepážce společnosti na letišti Ruzyně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).