Hlavní navigace

Partners a Generali představují vylepšené pojištění Allegro

[Tisková zpráva] Finančně-poradenská společnost Partners a pojišťovna Generali včera představili novinky rizikového životního pojištění Allegro, které exkluzivně nabízí poradenská síť Partners.

„Jsme rádi, že máme Allegro v našem produktovém portfoliu, protože pro své kvality patří mezi nejvíce sjednávaná pojištění našimi finančními poradci. Rozšíření smyslu komerčního životního pojištění i do oblasti prevence závažných onemocnění považujeme za velice důležitý krok a budeme v této aktivitě pokračovat,“ říká Dušan Šídlo, produktový manažer Partners, který Generali pomáhal s vývojem Allegra.

Co je ve zkratce jedinečného na pojištění Allegro? Produkt v rámci jedné smlouvy kombinuje životní, úrazová a nemocenská pojištění až pro osm osob najednou, včetně plné invalidity II. stupně úrazem i nemocí. U sedmi rizik lze navíc sjednat klesající pojistnou částku, a tedy i pojistné. To je výhodné např. tehdy, kdy si klient sjednává pojištění především kvůli hypotéce. Allegro obsahuje asistenční služby doplněné o bezplatnou konzultaci s lékařem či právníkem po telefonu a produkt lze nyní rozšířit o pojištění vybraných onkologických onemocnění. Klienti tím získávají kromě pojistné ochrany možnost opakovaně čerpat příspěvek 500 Kč na jejich prevenci.

Partners v souvislosti s touto produktovou inovací podpořili částkou 140 tisíc Kč Nadační fond dětské onkologie Krtek, který se svojí činností zaměřuje na podporu komplexní péče o onkologicky nemocné děti na Klinice dětské onkologie Fakultní nemocnice v Brně. Nadace Generali obdobně přispěla 50 tisíci Kč na aktivity občanského sdružení Gaudia proti rakovině.

Připojištění onkologických onemocnění se vztahuje na riziko diagnózy rakoviny mužských i ženských pohlavních orgánů. U žen je navíc rozšířeno o nález zhoubného nádoru prsu. Při sjednání připojištění onkologických onemocnění může klient každé tři roky opakovaně čerpat příspěvek 500 korun na úhradu nákladů preventivní péče.

Při bezprostřední hospitalizaci v důsledku úrazu je denní dávka při pracovní neschopnosti vyplacena okamžitě od prvního dne. Po dvou letech trvání pojištění se výplata denní dávky od prvního dne rozšiřuje o pracovní neschopnost z důvodu vybraných závažných onemocnění. Například infarktu, rakoviny, mrtvice či žloutenky.

Součástí pojištění Allegro je široká nabídka asistenčních služeb na lince Generali Assistance. Klientům je k dispozici nonstop po celý rok. Například v případě úrazu zajistí donášku jídla, doprovod k lékaři, úklid domácnosti či ošetřovatelské služby. Asistence zahrnuje i stále častěji využívanou službu bezplatná konzultace po telefonu s lékařem či právníkem.

„Spolupráce se společností Partners je pro nás významná nejen proto, že je velmi úspěšnou společností, která se za necelé čtyři roky na trhu dokázala výrazně prosadit, ale především proto, že jejich myšlenka poctivého finančního poradenství je blízká i nám,“ uzavírá Miroslav Řezník, vrchní ředitel pojišťovny Generali.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).