Hlavní navigace

Online létání je za dveřmi

Vaše příští cesta s British Airways do Londýna bude zcela odlišná od toho, na co jste byli dosud zvyklí. Revoluční terminál společnosti British Airways T5 na londýnském letišti Heathrow, bude slavnostně otevřen již za sto dní. První letadlo z Prahy do Londýna odletí na nový terminál 27. března 2008.

Nový terminál na londýnském letišti Heathrow přivádí letectví do nové éry. Období, ve kterém neexistují palubní vstupenky a fronty na odbavení zavazadel. T5 přináší do letecké přepravy několik dalších novinek.

5 nej nového terminálu T5:

ON-LINE SLUŽBY – 80 procent všech pasažérů bude již odbavena online VELIKOST – největší samostatně stojící budova ve Velké Británii ZAVAZADLA – největší odbavovací systém zavazadel pro jeden terminál v Evropě GREEN – využití odpadního tepla a dešťové vody EXKLUZIVITA – pouze pro cestující British Airways.

O společnosti British Airways:

Společnost British Airways (ba.com) je největší britskou leteckou společností, která létá do evropských a světových destinací z londýnského letiště Heathrow, Gatwick a London City. Má ve své flotile 289 letadel. British Airways je jedním ze zakládajících partnerů aliance oneworld, která vznikla v únoru 1999. Síť linek British Airways pokrývá přibližně 157 destinací v 77 zemích, celá síť aliance oneworld potom pokrývá 645 destinací v 139 zemích.

Z Prahy do Londýna provozuje British Airways čtyři lety denně, tři na letiště London Heathrow (v 8.45 hod.; ve 12.00 hod. a v 18.20 hod.) a jeden na letiště Gatwick (v 15.10 hod.).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).