Hlavní navigace

Nové webové stránky

Společnost ŠkoFIN má nové webové stránky.

Společnost ŠkoFIN spustila tento týden zcela nový web. Nové stránky www.skofin.cz se vyznačují moderním designem, rychlým načítáním, přehlednou navigací, bohatým obsahem a špičkovou optimalizací pro vyhledávače. Jsou postaveny na nejmodernějších technologiích, které mimo jiné umožňují „sledovat“, jakým způsobem se návštěvník pohybuje po stránkách a jaké informace nejvíce hledá. Dále se ŠkoFIN snaží zavést své webové stránky jako další komunikační kanál pro klienty pomocí on-line formulářů. Nové stránky zároveň budou sloužit jako nástroj pro cílenou komunikaci v rámci programu, který podporuje věrnost zákazníků.

„Chtěli jsme nabídnout našim klientům uživatelsky příjemnější verzi s přehlednější strukturou a rozsáhlejšími informacemi“, vysvětluje Dušan Fornůsek – vedoucí odd. Strategického marketingu a PR. „Zároveň jsme kladli při vývoji důraz na to, abychom měli zpětnou vazbu o tom, které informace návštěvníci nejvíce hledají, a do budoucna tomu obsah stránek přizpůsobovali a mohli s našimi klienty tak rozvíjet dlouhodobou spolupráci. A právě toto nám nový web umožní.“, sdělil.

Bližší informace naleznete na www.skofin.cz nebo na infolince 800 100 800.