Hlavní navigace

AXA nově nabízí program pravidelného investování Generace X

Finanční skupina AXA přináší novinku v podobě programu pravidelného investování s názvem Generace X. Klienti mají na výběr tři investiční profily: konzervativní, vyvážený a dynamický. Na základě zvoleného profilu budou pravidelně ukládané prostředky klienta investovány do jednotlivých podílových fondů pod správou AXA investiční společnosti. Investovat lze již od 1 500 korun měsíčně po minimální dobu 5 let.

Generace X je produkt, který v nejvyšší možné míře usnadňuje pravidelné investice. Klient si jednoduše zvolí investiční profil a výši měsíční investice, samotný nákup podílových listů pak za něj zařídí AXA investiční společnost, říká Marek Zeman, ředitel PR a komunikace skupiny AXA.

Ve třech investičních profilech je v různé míře zastoupeno sedm podílových fondů AXA. Jde o AXA CEE Dluhopisový fond zaměřený na investování do dluhopisů v regionech střední a východní Evropy, AXA CEE Akciový fond, jehož portfolio je tvořeno akciemi společností, které jsou lídry v tomto regionu a AXA Realitní fond, který investuje do akcií realitních společností. Dále jsou zahrnuty fondy AXA Selection. Jde o aktivně řízené střešní fondy, které dávají i drobným investorům možnost investovat do fondů skupiny AXA, kterých je celosvětově přibližně 1100.

Zastoupení podílových fondů AXA v jednotlivých investičních profilech:

AXA CZK Konto
AXA CEE Dluhopisový fond
AXA CEE Akciový fond
AXA Realitní fond
AXA Selection Global Equity
AXA Selection Emerging Equity
AXA Selection Opportunities

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).