Hlavní navigace

bene+ mimořádná akce: z nákupů u camel active 20 % zpět a dárek navíc

V rámci věrnostního programu bene+ je připravena akční nabídka vztahující se na veškerý sortiment obchodní sítě camel active. Zákazníci, kteří ve dnech 10. – 11. 4. 2009 zaplatí svůj nákup v camel active kartou bene+, dostanou zpět částku v hodnotě 20 % z ceny transakce. Jedná se o další z řady odměn, které se automaticky vztahují na všechny držitele karty bene+.

Teplé počasí láká k obnově jarního šatníku, a proto věřím, že tato mimořádná nabídka přijde držitelům karty bene+ vhod. Výběr z elegantní módy i z oděvů pro volný čas bude jistě příjemnější s vědomím, že celá pětina hodnoty nákupu se vrátí zpět na kartový účet, uvedla Renata Salata, bene+ Program Manažer, GE Money. Při nákupu nad 4 000 Kč z kolekce jaro/léto 2009 obdrží navíc každý klient od camel active jako dárek exkluzivní set spodního prádla, dodává Renata Salata.

bene+

S kreditní kartou bene+ získává její majitel při každém nákupu minimálně 1 % z hodnoty transakce zpět. V síti partnerů se odměny pohybují až do výše 10 % (mimořádná akce camel active zvyšuje v období 10. – 11. 4. 2009 odměnu až na 20 %). Za každý nákup tak majitel bene+ obdrží odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ. bene+ přináší maximální flexibilitu, protože své majitele neomezuje ve výběru míst nákupu a dává jim možnost získanou odměnu libovolně využít. Kartou bene+ lze navíc platit všude v České republice, ale i v zahraničí nebo při nákupu přes internet.

Stávající partneři bene+

V současné době má věrnostní progam bene+ tyto partnery: Agip, Datart, CineStar, Village Cinemas, LifeStyle Sports, NeoLuxor, GrandOptical, 123.shop.cz, camel active, Boarderking (dříve Billabong), Čedok a Pet Center. Partnerská síť se bude i nadále rozrůstat.

Další výhody bene+

Kreditní karta bene+ nabízí kromě odměn za každý nákup také standardní výhody kreditních karet, jako například až 50 denní bezúročné období. S kartou nejsou spojeny žádné měsíční poplatky, navíc je v prvním roce poskytována zdarma. V dalších letech stojí roční vedení 499 korun. Kartu lze získat z pohodlí domova, bez nutnosti návštěvy pobočky. Stačí požádat telefonicky na zelené lince 800 13 11 11 nebo prostřednictvím webových stránek www.beneplus.cz. GE Money se následně postará o doručení veškeré potřebné dokumentace.

Více informací o programu bene+, jeho partnerech i probíhajících mimořádných akcích naleznete na www.beneplus.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).