Hlavní navigace

GE Money Multiservis potvrdil vedoucí pozici na českém trhu a překročil hranici 3 miliard Kč financovaných nákupů od počátku roku 2005

Společnost GE Money Multiservis potvrdila rovněž v květnu letošního roku svou vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje. Od začátku roku do konce května 2005 financovala společnost nákupy v objemu 3,37 miliardy Kč, což představuje oproti stejnému období loňského roku nárůst o 17,22 %. Jen v květnu překročila financovaná částka 711 milionů Kč (meziroční nárůst 14,7 %).

V období od 1. ledna do 30. května 2005 financovala společnost GE Money Multiservis v České republice přibližně 1 165 000 transakcí v hodnotě 3,37 miliardy Kč, což představuje oproti stejnému období loňského roku nárůst o 15,3 %. Z tohoto objemu připadá přibližně 1,292 mld. Kč na Multiservis úvěr, 1,379 miliardy Kč na nákupní úvěrovou O.K. kartu a 702,8 milionu Kč na kartu MoneyCard.

I nadále je patrný trend nákupu dražších výrobků s pomocí Multiservis úvěru. Zatímco v prvním čtvrtletí roku letošního roku činila průměrná výše nákupu s Multiservis úvěrem 15 350 korun, po zahrnutí dubna a května se průměrná financovaná částka zvýšila na více než 15 860 korun (to představuje v meziročním srovnání nárůst o více než 3O %, resp. 3 680 Kč).

K tradiční jednoduchosti a dostupnosti jsme v letošním roce přidali rovněž zajímavou reklamní kampaň a akční nabídku, v jejímž rámci mohou k Multiservis úvěru získat naši zákazníci bez jakékoli námahy také praktickou kartu MoneyCard, uvedl Jiří Pathy, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Multiservis.

Zákazníci GE Money Multiservis nepotřebují ručitele a celý proces je velice jednoduchý. Nakupovat s Multiservis úvěrem může každý, komu je více než 18 let a předloží potřebné doklady: platný občanský průkaz, druhý průkaz totožnosti (např. řidičský průkaz, rodný list nebo cestovní pas) a bankovní kartu. Pokud žadatel bankovní kartu nevlastní, předloží doklad pro ověření adresy (výpis z bankovního účtu, vyúčtování za telefon, plyn, elektřinu nebo nájem).

Spotřebitelům pomáhá GE Money Multiservis také formou generálního partnerství prestižního hodnocení českého obchodu GE Money Multiservis Obchodník roku 2005. Zákazníci mohou průběžně v období června až září udělovat obchodníkům známky jako ve škole a sledovat průběžné výsledky. Toto ocenění se tak stalo barometrem českého obchodu a pomáhá spotřebitelům rozlišit nejlepší obchodníky na trhu České republiky.

Veřejnost může o Nejoblíbenějšího obchodníka roku hlasovat prostřednictvím SMS ve tvaru „Jméno obchodu mezera známka“ odeslané na číslo 736 305 305 nebo prostřednictvím internetových stránek www.obchodnikroku.cz. Odměnou hlasujícím je možnost získat řadu zajímavých cen včetně tří platebních karet nabitých na 15 000 Kč.

Eva Chaloupková
manažerka externí komunikace GE Money Multiservis

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).