Hlavní navigace

Fanděte českému hokeji a vyhrajte

[Tisková zpráva] Společnost Cetelem, člen mezinárodní bankovní skupiny BNP Paribas, připravila pro všechny držitele svých kreditních karet soutěž vztahující se k Mistrovství světa v hokeji 2010.

Pro soutěžící, kteří na www.cetelem.cz nejlépe odpoví na soutěžní otázky, je připraveno 10 LCD televizorů. Soutěž startuje 1. května a končí 23. května 2010.

„V souvislosti s konáním Mistrovství světa v ledním hokeji v Německu jsme připravili pro naše klienty soutěž o nové LCD televizory Samsung LE37C650,“ uvedl Ing. Tomáš Siegler ze Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. „Věřím, že i díky soutěži budou pro fanoušky českého hokeje už takto napínavá utkání našeho týmu ještě o něco zajímavější,“ řekl T. Siegler.

Pro účast v soutěži je potřeba, aby držitelé kreditních karet Cetelem odpověděli na www.cetelem.cz na dvě soutěžní otázky. „Stačí co nejlépe tipnout, na jakém místě se náš tým umístí a kolik branek vstřelí v průběhu konání mistrovství světa,“ doplnil T. Siegler. Dále je potřeba, aby klienti vyčerpali z karty v období trvání soutěže alespoň 500 Kč. Deset soutěžících, kteří odpoví správně nebo jejich odpovědi budou nejblíže realitě, vyhrává jednu z 10 nových LCD televizí Samsung.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).