Hlavní navigace

ČSOB umožňuje svým klientům získat vstupenky na MS ve fotbale a 200 dalších fotbalových výher

ČSOB připravila v souvislosti s blížícím se mistrovstvím světa ve fotbale (oficiální označení FIFA MS 2006) v Německu pro své klienty jedinečnou soutěž. V této soutěži mohou klienti vyhrát vstupenky na zápasy českého reprezentačního týmu, fotbalové míče, baťohy a kšiltovky a navíc získat 50 % slevu z poplatku u vybraných produktů. Do soutěže bude automaticky zařazen každý, kdo v období 20.2. až 30.4.2006 alespoň 10krát zaplatí prostřednictvím své ČSOB Kreditní karty částku vyšší než 300 korun.

Doba čtení: 1 minuta

Všichni, kteří se úspěšně nominují do soutěže, obdrží poštou certifikát, kterým lze na pobočce uplatnit 50 % slevu z poplatku u vybraných produktů. Konkrétně se jedná o slevu z poplatku za vedení nové ČSOB Kreditní karty pro první rok a zpracování ČSOB Půjčky na cokoliv či ČSOB Půjčky na lepší bydlení, uvedl Jan Klouček, manažer útvaru bydlení a úvěry. Banka tak chce svým klientům umožnit jedinečný zážitek z účasti na zápasech české fotbalové reprezentace a navíc získat ojedinělou možnost slevy z vybraných produktů.

Držitelé ČSOB Kreditních karet tak mohou vyhrát 20× vstupenku, 50× baťoh, 65× fotbalový míč a 85× kšiltovku. V souvislosti s konáním fotbalového šampionátu připravila ČSOB rovněž speciální limitovanou edici kreditních karet s motivem MS.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).