Hlavní navigace

ČSOB Leasing je v žebříčku Czech Top 100 jedničkou své kategorie

ČSOB Leasing opět zvítězil ve své kategorii prestižního žebříčku 100 nejvýznamnějších firem České republiky za rok 2006. Žebříček sestavuje sdružení CZECH TOP 100. ČSOB Leasing zvítězil ve své kategorii již popáté v řadě.

ČSOB Leasing, stálá jednička českého leasingového trhu, obsadil první místo v kategorii „Finanční zprostředkovatelé a pomocné finanční instituce“ ve 13. ročníku žebříčku 100 nejvýznam­nějších firem České republiky. Pořadí v kategorii finančních institucí je vytvářeno podle výše tržeb. Celkové tržby ČSOB Leasing v roce 2006 dosáhly výše téměř 17 miliard korun. Ve stejném roce společnost profinancovala předměty v celkové pořizovací ceně 21,77 miliardy korun bez daně z přidané hodnoty a dosáhla tak historicky rekordního obratu.

„ČSOB Leasing, jako společnost trvale stojící v čele leasingového trhu, dosáhla v loňském roce skvělých úspěchů. Upevnili jsme své postavení na trhu, zvýšili jsme odstup od konkurence a rostli jsme vysokým tempem ve všech výkonových parametrech,“ řekl generální ředitel ČSOB Leasing Karel Bouček. „Opakované čelní umístění v žebříčku 100 nejvýznam­nějších firem je dalším pozitivním signálem dlouhodobé prosperity naší společnosti našim zákazníkům a partnerům,“ doplnil k umístění v žebříčku Karel Bouček.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).