Hlavní navigace

Čeští obchodníci již od veřejnosti obdrželi více než 10 tisíc známek

Již 10 366 známek za první měsíc udělili českým obchodníkům zákazníci v hlasování veřejnosti, které je součástí ocenění GE Money Multiservis Obchodník roku 2008. První místo v kategorii „Cena veřejnosti“ by k 27. 6. obdržela společnost Globus, na druhém místě by se umístil Hornbach a na třetí příčce pak Globus Baumarkt. Hlasování probíhá prostřednictvím SMS a na internetových stránkách. Letos poprvé je spojeno s podporou Nadace Terezy Maxové formou příspěvku za každou udělenou známku.

Hlasování veřejnosti na internetu a prostřednictví SMS bylo spuštěno 1.června 2008 a bude pokračovat ještě téměř 3 měsíce, tedy do 30. září 2008. Veřejnost tak přímo rozhodne o vítězi jedné z kategorií soutěže GE Money Multiservis Obchodník roku 2008, a to konkrétně o udělení titulu „Cena veřejnosti“.

Veřejnost může hlasovat jednak pomocí SMS zpráv zaslaných na telefonní číslo 900 06 06 ve tvaru OR Jméno obchodníka známka (například: OR OBCHOD 1), ale také prostřednictvím internetových stránek soutěže www.obchodnik-roku.cz. Každý týden pak bude vylosován jeden výherce, který v daném týdnu hlasoval. Ten pak získá mobilní telefon od společnosti Telefonica O2. V letošním roce jsou také připraveny ceny dvoutýdenní. Opět ze všech hlasujících, kteří oznámkovali alespoň jednoho obchodníka v uplynulých 14 dnech, bude vylosován jeden výherce. Ten získá notebook IBM Lenovo. Všichni hlasující jsou ještě na závěr zařazeni do slosování o hlavní cenu, notebook IBM Lenovo i mobilní telefon od společnosti O2.

Cena veřejnosti je v letošním roce také poprvé spojena s charitativní pomocí. Společnost GE Money Multiservis se rozhodla, že za každou udělenou známku prostřednictvím internetového formuláře přispěje 50 haléřu a za SMS hlas pak dokonce 3 Kč Nadaci Terezy Maxové. Podpoří tak projekt „Bav se a pomáhej“ určený mladým lidem, kteří vyrůstali v dětských domovech a nyní se chtějí aktivně zapojit do života své komunity. Šek na celkovou částku pro Nadaci Terezy Maxové bude předán na slavnostním vyhlášení výsledků ocenění 8. října 2008 v pražském divadle Hybernia.

Pořadí prvních deseti obchodníků k 27. 6. 2008

1. Globus
2. Hornbach
3. Globus Baumarkt
4. Albert
5. COOP
6. Baťa
7. OBI
8. Electro World
9. Deichmann
10. Shell

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).