Hlavní navigace

Česká spořitelna zahájí 31. března 2005 výplaty náhrad zákazníkům bývalého obchodníka s cennými papíry KTP Quantum z Garančního fondu obchodníků s cennými papíry

Česká spořitelna zahájí 31. března 2005 výplatu náhrad poškozeným zákazníkům společnosti KTP Quantum. Lhůta pro výplatu náhrad potrvá od 31. března do 20. května 2005. Výplata v celkové výši 288 miliónů Kč se týká 14,034 klientů bývalého obchodníka s cennými papíry KTP Quantum.

Výplata bude provedena na základě smlouvy, kterou s Českou spořitelnou uzavřel Garanční fond obchodníků s cennými papíry (GFO).

Prostředky budou vypláceny na pobočkách České spořitelny buď v hotovosti nebo bezhotovostním převodním na účet, podle přání klienta. Podrobné informace k výplatám najdou klienti bývalého obchodníka s cennými papíry KTP Quantum v dopise, který jim Fond a Česká spořitelna v těchto dnech rozesílá. Výplaty klientům, kteří si ve stanovené lhůtě nestihnou náhradu vyzvednout, bude GFO ve zhruba kvartálních cyklech opakovat.

Klára Gajdušková
tisková mluvčí ČS, a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).