Hlavní navigace

Česká spořitelna vyplatí náhrady dalším klientům Private Investors a Bradley i Rosenblat Co.

Česká spořitelna zahájí 28. května 2007 další kolo výplaty náhrad poškozeným zákazníkům bývalých obchodníků s cennými papíry. Lhůta pro výplatu náhrad potrvá od 28. května do 31. srpna 2007. Výplata celého zbytku náhrad klientům zkrachovalých Private Investors a Bradley, Rosenblatt Co. v celkové výši 145 mil. Kč se dotkne celkem 1 991 klientů. Výplata bude provedena na základě smlouvy, kterou s Českou spořitelnou uzavřel Garanční fond obchodníků s cennými papíry (Fond).

Prostředky budou vypláceny v pobočkách České spořitelny buď v hotovosti nebo bezhotovostním převodem na účet, podle přání klienta. Podrobné informace k výplatám najdou klienti bývalého obchodníka s cennými papíry Private Investors a Bradley, Rosenblatt Co. v dopise, který jim Fond a Česká spořitelna v těchto dnech rozesílá. Výplaty klientům, kteří si ve stanovené lhůtě nestačí náhradu vyzvednout, bude Fond ve zhruba kvartálních cyklech opakovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).