Hlavní navigace

AXA cestovní pojištění – jednoduše a rychle

S blížícím se obdobím letních dovolených představuje AXA nové programy cestovního pojištění AXA 10, AXA 30 a AXA YEAR. Jednotlivé programy jsou nabízeny ve dvou variantách podle rozsahu pojištění, tak aby si klient mohl nastavit pojištění podle svých potřeb. Stačí si pouze na jakékoli naší pobočce zakoupit příslušný balíček cestovního pojištění a bez jakéhokoli vyplňování smluv jej aktivovat prostřednictvím telefonu zavoláním na číslo +420 272 099 990.

Cestovní pojištění se vyplatí sjednat i po vstupu České republiky do Evropské unie. Zákonné zdravotní pojištění do zemí EU totiž zahrnuje náklady na lékařské ošetření pouze ve státním zdravotnickém zařízení, nikoliv však v privátní ambulanci nebo klinice, ani převoz postiženého domů a další služby. AXA životní pojišťovna se proto rozhodla rozšířit své produktové portfolio o nabídku cestovního pojištění.

„Nová cestovní pojištění AXA 10, AXA 30 a AXA YEAR nabízí klientům kompletní servis tak, aby se cítili na své zahraniční cestě zcela bezpečně. Kromě lékařského ošetření a přepravy do vlasti jsou to další výhody v podobě pojištění trvalých následků, pojištění odpovědnosti za způsobenou škodu nebo právní ochrana a pojištění ztráty zavazadel,“ říká ředitel PR a komunikace AXA Marek Zeman. „Nezbytnou součástí cestovního pojištění od AXA životní pojišťovny je také profesionální asistenční služba. Česky hovořící operátoři jsou 24 hodin denně připraveni pomoci s řešením vzniklých problémů,“ dodává Marek Zeman.

Cestovní pojištění lze sjednat na dobu do 10 a 30 dní nebo jako roční pojištění opakovaných cest do zahraničí s délkou jednotlivých pobytů do 90 dní. Klient může volit dvojí rozsah pojistné ochrany v rámci programů REFERENCE a KOMFORT. V případě programu KOMFORT kryje pojištění náklady na léčení až do výše 3 milionů Kč. Součástí pojištěných aktivit jsou i rekreační sporty a lyžování na vyznačených sjezdových tratích. Pojištění právní asistence pomáhá řešit obtíže administrativního nebo právního charakteru, které se mohou při cestování přihodit (např. při dopravní nehodě nebo ztrátě dokladů).

Seznam našich poboček, kde je možné zakoupit balíčky cestovního pojištění naleznete na internetových stránkách www.axa.cz.

Cestovní pojištění AXA 10, AXA 30 a AXA YEAR se vztahuje na pojistné události, které vznikly na území států kontinentální Evropy, Turecka, Tunisu, Kanárských ostrovů, Egypta a Izraele.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).