Hlavní navigace

Již více než 25 000 klientů AXA využilo nabídky bezplatného internetového přístupu k účtu penzijního připojištění

Praha, 28. března 2007 – Možnost internetového přístupu k účtu penzijního připojištění 24 hodin denně nabídl klientům AXA penzijní fond v polovině února 2007. Doposud této bezplatné nabídky využilo více než 25 000 klientů fondu. Obdobná služba bude brzy k dispozici také klientům AXA životní pojišťovny.

„Bezplatný online přístup k účtu penzijního připojištění je první novinka, kterou AXA klientům v České republice přinesla. Protože je o tuto službu velký zájem, chceme ji co nejdříve nabídnout také klientům AXA životní pojišťovny. Internetový přístup k účtu penzijního připojištění je samozřejmě k dispozici všem klientům zdarma,“ říká ředitel PR a komunikace společnosti AXA Marek Zeman.

Pokud si klient zažádá o novou službu, může sledovat stav svého účtu penzijního připojištění včetně detailů plateb – účastníka, zaměstnavatele, 3. osoby, státního příspěvku a zhodnocení vložených prostředků. Stejně tak je možné sledovat pohyby na účtu při placení a uplatňování slev u partnerů AXA CLUBu prostřednictvím AXA karty. Internetový přístup k účtu založí klientovi AXA na základě vyplnění jednoduché žádosti na internetových stránkách (http://www.axa.cz/).

Zažádat o něj lze také na kterékoliv pobočce společnosti AXA. Pro zajištění bezpečnosti osobních údajů bude následně klientům doručen poštou do vlastních rukou vstupní PIN a službu je možné poté začít ihned využívat. Bezplatný online přístup k účtu penzijního připojištění úspěšně využívají i klienti AXA na Slovensku. Aktuální stav svého účtu penzijního připojištění si klient může zjišťovat také prostřednictvím bankomatů sítě Euronet.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).