František Ribka, IČO (04721756), sídlo Opava

Základní informace

Název: František Ribka
Sídlo: Opava
IČO: 04721756

Výpis údajů pro František Ribka z registru ekonomických subjektů

Základní údaje František Ribka

IČO: 04721756
Firma: František Ribka
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Opava
Základní územní jednotka: Malé Hoštice
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 14. 1. 2016

Sídlo František Ribka

Sídlo: Slezská 295/7, Opava 74705

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro František Ribka ze živnostenského rejstříku

Základní údaje František Ribka

IČO (identifikační číslo): 04721756
Jméno: František Ribka
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 14. 1. 2016
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo František Ribka

Sídlo: Slezská 295/7, Opava 74705

Živnosti František Ribka

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 18. 1. 2016

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 14. 1. 2016

Statutární orgán František Ribka

Člen statutárního orgánu: František Ribka

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).