Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zrušit bankovních poplatky? Nesmysl! od Jirka - Bud jsou banky bankami a vydelavaji tedy na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2007 13:13

    Jirka (neregistrovaný)
    Bud jsou banky bankami a vydelavaji tedy na investicich - pujckach a sporeni. Pokud chteji vydelavat na manipulacich, at se prejmenujou na urady, protoze tam je manipulacni poplatek pochopitelny.

    A doporucil bych takovym bankam si nechavat kazdou transakci dvakrat zkontrolovat, olepit prislusnym poctem kolku a zadost o ni striktne vyzadovat ve trech kopiich. Taky by nebylo od veci urednice vybavit co nejvetsim razitkem, aby odklepnuti takove transakce melo vyrazny slavnostni raz.
  • 9. 5. 2007 22:37

    tony (neregistrovaný)
    Tohle je dost trefne. Taky ten vyse nabizeny "poplatek za vstup do prodejny" je dobry. :-)

    Spousta poplatku je opravdu k smichu a banky se tim nepekne ztrapnuji. Jenze kdyz jde o prachy, leckdo trapnost pretrpi.
  • 10. 5. 2007 8:23

    € (neregistrovaný)
    V Makru to už funguje. Musíte se zaregistrovat a pak vás při každém vstupu lustrují, jako kdybyste se tam uvnitř seznamoval s přísně tajným zvláštní důležitosti. Kdybych tam platil bez daně, chápu, že by mohlo docházet k daňovým únikům u nepodnikatelů. Ale takto? Spíš bych tam zavedl vstup volný, aby se klienti živnostníků mohli sami přesvědčit, jak je v Makru draho a pokud od Makra živnostník bere do své prodejny, nemůže se nikdy dostat na cenu obvyklou v hypermarketu, a to ani kdyby do ceny zboží nezapočítal náklady na sebe, na přeprava zboží z Makra do své prodejny atd... Proto to už řada živnostníků prokoukla a nakupuje v hypermartech a může tak mít ceny menší než kdyby to samé zboží pořídili v Makru.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).