Hlavní navigace

Názor k článku Zneužívání nemocenské zvoní v Česku umíráček od anonym - Já také ve svém okolí neznám nikoho, kdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 11. 2007 7:35

    anonymní
    Já také ve svém okolí neznám nikoho, kdo by si dovolil za tu almužnu jít úmyslně marodit. Snižování nemocenské a zavádění poplatků jsou jen záminkou občany ještě více oškubat, některé víc, některé míň. V průměru totiž bereme všichni dobré peníze a i v průměru máme všichni hodně naspořeno, tak ty úspory musíme přesunout jinam.
    Je zajímavé, že při zavádění negativ se oháníme vždy nějakou zemí, která to má obdobné, ale už si z té země nebereme také ta pozitiva.
    Máte pravdu, že tam, kde se zavádějí různé experimenty, životní úroveň nevzkvétá, a ldié houfně opouštějí zemi. Nebo jsou tak neschopní, že utíkají jinam? Nepovažuji za vhodné vykazovat lidi ze státu, když se jim něco nelíbí. V konečném efektu bude mít země málo nových dětí k uživení starší generace, protože emigranti si založí rodinu v nové zemi s lepšími životními podmínkami.
    Navíc mnoho vyspělých zemí se podivuje nad tím, co my rušíme /a naopak zavádíme/, protože tam to chtějí naopak zavést /či zrušit/. Hold kapitalismus 19. století byl v civilizovaných zemích dávno zatracen, a my se k němu vracíme přes Balkán.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).