Hlavní navigace

Názor k článku Změny u cashbacku mají zpoždění. Až 3000 korun jen tak někde nedostanete od lave - K bodu 1. - takže celá malá obec...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2018 23:05

    lave (neregistrovaný)

    K bodu 1. - takže celá malá obec kde bude jediný bankomat, bude u té "správné " banky, který má asi taky největší poplatky? To bývá většinou spořka, která si výběr od jiné banky nechá zpoplatnit. Určitě to nebude bankomat bezpoplatkové nové banky.
    Navíc jak píšu jsou obce kde mají k nejbližšímu jakémukoliv bankomatu i desítky kilometrů takže cashback je pro obyvatele záchrana, ale to Vy asi nepochopíte , nebo nechcete pochopit.
    K bodu3. - poplatky bankám od obchodníků klesly na minimum, jsou to halířové položky i když ze spousty kapek je řeka , ale to není hlavní důvod.Chodím denně do restaurace pro 2obědy do kastrolů a když jsem se ptal vedoucího, kdy budu moci zaplatit kartou, tak mi jasně řekl, že by nesehnal obsluhu protože by lidi platili kartou jen požadovanou částku a utekly by mu servírky, které s dýškem počítají. Nebo Vy když platíte v obchodě např. kartou 258, 08Kč řeknete pokladní ať to taky zaokrouhlí a má dýško? Pokud by si i servírka naťukala dýško kolik byste jí řekl, tak by jí ho ještě zdanili.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).