Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Změnám bankovních sazebníků se na apríla nezasmějete od listafka - Vzhledem k tomu, že existujou i drobní střádalové,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 3. 2011 12:02

    listafka (neregistrovaný)

    Vzhledem k tomu, že existujou i drobní střádalové, kteří mají účet u banky jen chození výplaty ) - pozor, zdaleka ne průměrné výše, ale stačí, teda musí stačit k životu, na placení SIPa a účtů, tak mi nejlíp vychází Poštovka. Jednak pokud můžu, všude platím kartou, jheště navíc si v obchodě nad 300 vyberu částku zadarmo, pošty jsou -zatím- téměř všude a bankomaty ČSOB taky rozšířené. Takže doma mám sice něco, kdyby přišel opravář atd., ale jinak se snažím využívat platebku, pokud to jde.
    Mluvím o částkách a příjmech do 20 000 a těch lidí je u nás dost, ale rady pro ně moc nejsou.

  • 13. 3. 2011 13:19

    Tom (neregistrovaný)

    Já mám taky poštovku i od toho nového sazevníku od 1.4 to vychazí lépe jak Mvank , já tam nechám těch 15 000 a nebudu platit i dál nic a i za 50,- Kč měsíčně je to levnější jak Mbank, vzhledem k rozsahu poskytovfaných služeb. Pro drobné střadatele co potřebuji účet jen k běžnému životu připadá v úvahu Mbank(když je bankomat ČSOB či ps daleko a nebo se nechtějí při hledání bankomatu omezovat) Poštovka(pro ty co maji v blizkosti mankomaty ČSOB a PS) a FIO když je poblíž počka FIO. Ostatní banky umyslně nepíšu tam na poplatkách stahnou ze člověka kůži .

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).