Hlavní navigace

Zlatý Měšec 2004 - hlasujte o nejoblíbenější finanční instituci

1. 11. 2004
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Dnešním dnem začíná druhý ročník čtenářské ankety Zlatý Měšec, v níž můžete dát svůj hlas nejoblíbenější finanční instituci a zároveň vyhrát atraktivní ceny. Hlasování probíhá prostřednictvím SMS a internetového formuláře. Kdo zvítězí? Rozhodněte i vy!

Co je Zlatý Měšec 2004

Zlatý Měšec je ryze čtenářská anketa bez účasti odborné poroty, která již druhým rokem oceňuje nejoblíbenější finanční instituce působící na českém trhu. Zajímá nás, jaký je názor našich čtenářů na instituce, o kterých každý den píšeme. Podobná zpětná vazba je jistě užitečná i pro samotné instituce a jejich klienty. Proto Zlatý Měšec pořádáme již druhým rokem.

Jak můžete hlasovat

Od dnešního dne můžete hlas věnovat své oblíbené finanční instituci v osmi kategoriích – banka, pojišťovna, stavební spořitelna, penzijní fond, úvěrová společnost, leasingová společnost, investiční společnost a obchodník s cennými papíry. Hlas přidáte velmi jednoduše – buď pomocí internetového formuláře, kde můžete vybrat v každé kategorii až tři instituce (první obdrží 10 bodů, druhá 8 bodů a třetí 6 bodů), nebo prostřednictvím SMS zprávy (pak vámi zvolená instituce obdrží 10 bodů).

Hlasování internetovým formulářem provedete jednoduše na adrese http://zlaty.mesec.cz/hlasovani/. Nemusíte vyplnit zdaleka všechny kolonky (stačí zvolit jediný subjekt v jediné kategorii), ale zahlasujete si pouze jednou.

Zvolíte-li SMS hlasování, pak odešlete na telefonní číslo 907 09 06 SMS zprávu ve tvaru „HLAS MESEC XYZ“, kde XYZ bude číslo, které naleznete uvedené u každé instituce v hlasovacím formuláři. Cena za jednu SMS je 6 Kč včetně DPH a není odesíláno potvrzení o jejím přijetí. Do bodování subjektů se započítávají všechny doručené SMS zprávy a pro vaši oblíbenou instituci můžete hlasovat, kolikrát budete chtít. Výhody hlasování SMS zprávou tím ovšem nekončí.

Ceny pro hlasující

Partneři ankety Zlatý Měšec věnovali pro hlasující hodnotné ceny. O většinu z nich se budou klát ale pouze hlasující prostřednictvím SMS.

Hlavní výhrou je digitální fotoaparát HP 735 věnovaný internetovým obchodem s výpočetní technikou Computer.cz. Neméně hodnotná je druhá cena – DVD přehrávač – věnovaný Obchodním domem.cz. Dále máte šanci vyhrát roční předplatné týdeníku Profit nebo měsíčníku Osobní finance nebo tričko finančního serveru Měšec.

Partneři Zlatého Měšce 2004

Žádná významná anketa se neobejde bez podpory partnerů. Ani Zlatý Měšec v tomto směru není výjimkou. Hlavním partnerem letošního ročníku soutěže je Computer.cz, internetový obchod s výpočetní technikou. Partery soutěže jsou Obchodní dům.cz, Atlas.cz, týdeník Profit a měsíčník Osobní finance.

Hlavní partner soutěže

Computer logo

Partneři soutěže

Obchodní dům logo
Profit logo

dan_z_prijmu

Osobní finance - logo
Atlas logo

Kdo zvítězil v loňském ročníku?

Podaří se obhájit umístění nejoblíbenějších finančních institucí loňským vítězům? Záleží na vás. V žádném případě se ale výsledky Zlatého Měšce 2003 nenechte ovlivnit. Těšíme se na váš hlas!

Banka

  1. Česká spořitelna, a.s.
  2. eBanka, a.s.
  3. Československá obchodní banka, a.s.

Pojišťovna

  1. Česká pojišťovna, a.s.
  2. Allianz pojišťovna, a.s.
  3. Kooperativa, pojišťovna, a.s.

Stavební spořitelna

  1. Českomoravská stavební spořitelna, a.s.
  2. Všeobecná stavební spořitelna Komerční banky, a.s.
  3. Stavební spořitelna České spořitelny, a.s.

Obchodník s CP

  1. RM-Systém, a.s.
  2. Patria Direct, a.s.
  3. Atlantik FT, a.s.

Penzijní fond

  1. ING penzijní fond, a.s.
  2. Credit Suisse Life & Pensions penzijní fond, a.s
  3. Penzijní fond České pojišťovny, a.s.

Úvěrová společnost

  1. GE Capital Multiservis, a.s.
  2. Home Credit Finance, a.s.
  3. Cetelem ČR, a.s.

Leasingová společnost

  1. CAC LEASING, a.s.
  2. ŠkoFIN, s.r.o.
  3. ČSOB Leasing, a.s.

Investiční společnost

  1. ČSOB, investiční společnost, a.s.
  2. Investiční společnost České spořitelny, a.s.
  3. ČP Invest, investiční společnost, a.s.

Budete hlasovat v anketě Zlatý Měšec 2004?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).