Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zkušenost: Poradenství Partners pro Life v praxi od Tortojs - Dobrý večer, já osobně mohu přidat svůj vlastní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 8. 2010 22:22

    Tortojs (neregistrovaný)

    Dobrý večer, já osobně mohu přidat svůj vlastní názor jen na první schůzku s finančním poradcem od firmy Partners.
    Po telefonátu, který provedl s manželem jsme se sešli v naší domácnosti. Samožřejmě žádal, abychom se schůzky účastnili oba a volil proto vhodnou dobu. Setkání probíhalo jak v informativním, tak ve veselém duchu. Poradce byl velmi příjemný, milý a dobře informovací o své práci. Zjišťoval od nás kompletní analýzu a doufáme, že nám k bytu, který je naším cílem pomůže. Po celou dobu schůzky nás dokázal velmi dobře udržet pozorné a několikrát si otázkami zjišťoval, zda jeho výkladu rozumíme.
    Předložil i svou vizitku, dal nám na sebe veškeré kontakty. Od nás chtěl pouze vědět zda se nám schůzka líbila a zda bychom ho doporučili. Za žádných okolností z nás nemámil kontakty, což se mi zamlouvalo. Byla jsem s jeho přístupem spokojená. Byl upravený, příjemně a profesionálně oblečený a s přehledem.
    Uvidíme s čím na nás příjde příště, pokud nám bude schopen pomoci, velice ráda budu šířit dobré jméno firmy Partners.

  • 5. 9. 2010 12:19

    Kuba (neregistrovaný)

    To je právě ono, někdo se Vám líbil a okamžitě je společnost kvalitní. Jenomže u Vás nebyla Partners, ale zprostředkovatel, který mohl poradenství vykonávat ještě dříve než Partners vznikla. Nejde o společnost, dneska jsou všechny na jedno brdo. Nedoporučujete na základě jednoho setkání, až vyzkoušíte i konkurenci, pak si teprve udělejte vlastní názor. Hezky vypadat a vystupovat umí většina zprostředkovatelů, jde o Vaše peníze a zprostředkovatel chce, aby jste mu za jeho vystupování a určitý servis zaplatili. Problém je ten, že většina společností je závislá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).