Hlavní navigace

Zeptejte se na cokoli

11. 9. 2003
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V životě každého z nás se vyskytují nepředvídané situace, na něž se obecná rada hledá jen velmi obtížně, pokud vůbec existuje. Proto jsme pro vás připravili nástroj, s jehož pomocí můžete nalézt odpověď na otázku, která vás trápí, a sami můžete poradit ostatním.

Zatímco v minulém díle seriálu o nástrojích Měšce jsem vám představil adresář, který mi usnadňuje práci a může být užitečný i vám, dnes se zaměřím na část serveru určenou pouze vám, čtenářům. Tuto „součást“ nenaleznete na jednom místě, je „roztříštěna“ po všech zákoutích Měšce a čeká na vaše všeobjímající otázky.

V každé oblasti Měšce, od běžných účtů přes životní pojištění po daně z příjmů a sociální zabezpečení, naleznete v „Křižovatce“ nenápadný odkaz „Otázky a odpovědi“.

Otázky a odpovědi

Jak jsem již naznačil, jedná se o oblast určenou vám, čtenářům. Můžete položit jakýkoli dotaz (samozřejmě je dobré pokládat dotazy dotýkající se tématu) a můžete na dříve položený dotaz odpovědět.

O vložení odpovědi na vaší otázku se můžete nechat informovat pomocí e-mailu (samozřejmě zdarma). Pokud vás zaujme některý již vložený dotaz, můžete si nechat zasílat všechny odpovědi na vybranou otázku. A když se zajímáte o problematiku hlouběji, nic vám nebrání ve sledování všech vložených otázek i odpovědí z daného tématu. Odpovědi neprocházejí žádným auditem ze strany redakce, proto za ně redakce neručí.

skoleni_15_4

Chcete-li se ptát či odpovídat, můžete tak činit zcela volně. Máte-li zájem o sledování odpovědí, musíte být registrováni a přihlášeni. Jedná se o opatření, kterým se snažíme snížit nebezpečí zasílání nevyžádané pošty.

Setkáte-li se s odpovědí, o níž jste přesvědčeni, že není správná, můžete na ni reagovat, doplnit ji či zpochybnit ji svou domněnkou. V případě, že si nejste jisti, budeme rádi, když se o své pochybnosti s námi podělíte na adrese redakce@iinfo.cz.

Přestože se v případě „Otázek a odpovědí“ jedná o nástroj čtenářské svépomoci, vězte, že i redaktoři Měšce jsou čtenáři a čas od času zavítají mezi vás se svými vědomostmi, znalostmi a schopnostmi dohledat odpovědi, aby se s vámi podělili o své zkušenosti. Při pokládání otázek tak nebudete zcela osamoceni.

Otázky a odpovědi II

Využíváte možnost "Otázek a odpovědí" na Měšci?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šefredaktor odbormných komutních webů Poradci-sobě.cz a Realiťáci-sobě.cz. Šéf obsahu EMA data.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).