Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zdravotně postižení chtějí pracovat od zy - Jsem zdrav. postizena a to co jsem si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 5. 2006 6:48

    zy (neregistrovaný)
    Jsem zdrav. postizena a to co jsem si prozila na pracovisti je hyenismus, ze bych radeji volila smrt nez zivot. Dva roky nespim¨mam zdravotni potize, jsem ve stresu a nokdo Vam nepomuze. Jak jsem rekla co se dela v kancelari tak me odsoudily ze to neni pravda. Ti kdo hoho byli svedkem to nikdy nepriznaji
  • 21. 8. 2006 17:49

    www.volejlevne.cz (neregistrovaný)
    Zdravím,
    Právě hledáme na práci nějaké postižené, kteří by mohli pracovat přes internet a přes telefon z domu.
    Nemáme prostředky k budování vlastní kanceláře, myslím že je to navíc zbytečné. Pro práci rovnou z domu ale postižený člověk není vůbec znevýhodněn oproti zdravému, spíše naopak.
    Požadujeme především vytrvalost, trpělivost a pracovní sebekázeň což je pro práci bez trvalého dohledu určitě potřeba. Požadovány alespoň základní znalosti práce s počítačem (možnost uplatnění jako telefonista), dobrá znalost práce s počítačem vítána (mnohem větší možnosti uplatnění).
    Již déle než rok provozujeme internetovou telefonii na stránkách http://www.volejlevne.cz a nyní nutně potřebujeme pomocníky. Pro dělání technické podpory po telefonu, oslovování nových zákazníků po telefonu, odpovídání na emaily, potiskování telefonních kartiček a obálek na laserové tiskárně, vylepšování drobných ale podstatných maličkostí na stránkách, psaní článků a návodů ohledně internetového volání a pod.... Někdo kdo trochu umí html, php a databáze by se také moc hodil.
    Myslím že někdo s omezenou pohyblivostí, zato však člověk samostatný s velkou trpělivostí a vytrvalostí, který nemá nezdravě velké finanční nároky (nároky by se měli zakládat především na tom jak moc je pro firmu užitečný) a je navíc z Brna je pro nás značka ideál.

    Nevíte někdo kde takové lidi najít?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).