Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zamítli vám reklamaci? Zkuste právníky z ČOI. Umí získat i slevu, kterou si prodejce rozmyslel od jezevec - čoi uplně na kulový. jednou asi před dvaceti roky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 3. 2018 16:50

    jezevec (neregistrovaný)

    čoi uplně na kulový.
    jednou asi před dvaceti roky jsem jim dal k posouzení basu piva - otevřená láhev intenzívně páchla po lyzolu a pít jsem to ani nezkoušel. nabízel jsem at si otestují šarži a případně zasáhnou nějakou inzercí. basu si nechali a za tři týdny mi po třetí urgenci napsali že to předali na potravinářskou inspekci a ta nezjistila pochybení. předpokládám že zjistili jednu špatně vypláchnutou flašku a zbytek basy v klidu vychlastali. nevrátili mi ani flašky!
    podruhé asi před deseti lety mne okradl webshop. poslal mi iiné zboží než vyfakturoval, zaslané přijal zpět a ani nepoděkoval, peníze nevrátil a odmlčel se. reakce čoi po zaslání všech dokladů - že prej to není jejich problém, že mám pána udat na berňák, že oni se tímto typem podvodů nezabývají.
    za mně tedy jedno velké zklamání. platíme-li si instituci na ochranu spotřebitele, neměla by si vybírat, jako podvody chce nebo nechce řešit. neřkuli ten podvod základní - že pokud si něco koupíte na ičo, žádná ochrana spotřebitele se na vás nevztahuje. podvést živnostníka je totiž perfektně OK, voni asi stejně neplatěj daně, tak co s nima jako se spotřebitelem.

  • 27. 3. 2018 17:05

    xf (neregistrovaný)

    Proč by ti měla ČOI vracet flašky, když to předali potravinářské inspekci? Proč jsi si flašky nevyzvedl tam? Nebo snad považuješ ČOI za instituci, jež má napravovat tvá pochybení?

    No jak čtu tvé stížnosti, začínám chápat proč některé lidi začali posílat na lampárnu. Stěžovatel co posílá své stížnosti na jím vyhlídnutý oblíbený úřad, kterému jeho stížnosti vůbec nepřísluší do kompetence. Úřad má podle tebe řešit tebou požadovanou změnu zákona... Ty jsi případ sám o sobě.

  • 27. 3. 2018 23:04

    Tomáš Marný

    Jj, ČOI je prima banda srandistů... Před léty jsem byli v restauraci jednoho horského hotelu, celkem 8 lidí. V restauraci seděl majitel a jeho špinavý umolousaný pes, oba na polstrované židli. Když jsme měli výhrady proti špinavému psu, měl majitel blbé kecy. Odešli jsme ke konkurenci a napsali stížnost na ČOI. Za měsíc jsme dostali odpověď, že tam udělali kontrolu a žádného psa u stolu nenašli. Odpověděl jsem, že doufám, že se alespoň inspektoři vydatně a zadarmo nažrali, na to už jsem odpověď nedostal :-D.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).