Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ministerstvo brání nový zákon: Zametání chodníku vám nedovolí zapomenout pracovat od nhy - Ať žije umělá zaměstnanost, lol... Ne, vážně, očekávat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 9. 2011 20:39

    nhy (neregistrovaný)

    Ať žije umělá zaměstnanost, lol... Ne, vážně, očekávat a spoléhat se na funkčnost libovolné státní služby (ať už jde třeba o podporu v nezaměstnanosti nebo zprostředkování práce úřadem) je ukázkou naivity a vlastní neschopnosti. Upřímně - byl pro zrušení všech těch sociálních příspěvků a dávek. Kdo si na sebe nevydělá, nechť žije v lese nebo pojde.

  • 11. 1. 2012 18:37

    fakjuol (neregistrovaný)

    Rad bych souhlasil, ale solidarita je jedna z mála vlastostí,která nás rozslišuje od zvirat.Me osobne nejvic stve, ze kdyz vysokopostaveny urednik udela chybu, dostane vyhazov a v tu ranu ma novy job s dvakrat vyssim platem. Za ztratu statnich/nasich penez, je ke zodpovednosti nikdo nevede.

    Je to hned nekolik vecí, ktere z dlouhodobého hlediska vytaceji me a lidi kolem me.. Korupce, neschopnost státních uredníku; nemorální odměny ci platy techto uredniku, statni ulevy pro nekoho kdo ma 80000 mesicne. Ruzne benefity spojene s korupcí. Ceny mobilních operatoru.

    Vlada porad breci jak tamhle a tamhle nejsou penize, ale ze tamhle mr. john vyplati pres 5M na odmenach uz nikoho nezajima..samoz­rejme..je to vse posle zakona..zastre­lit..je to proste mrhani penez. Vsem vladnim zastupitelum bych dal 30k + vylohy na cestovani (+ jednou rocne cash na novej oblek xD)a zbytek at si platej samy..tak jako kazdej. Je to drzost. Jednaj nemoralne a patri je vytriskat z hradu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).