Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Záludnosti stavebního spoření: i půjčky mají své odvrácené stránky od mr - SS a PP je sám o sobě podvod...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 4. 2019 10:54

    mr

    SS a PP je sám o sobě podvod a ničemnost, a jen hlupáci ho ještě mají a nebo si pořizují. Žádné výhody z toho neplynou a jen samé mínusy. Uzákoněné finanční podvody a reklamy jsou na každém kroku. Kdo to nevidí, nechápe, nevnímá, nezmění, nemá nárok pochopit. Kolik, že vás je? 6 milionů? Tak to je dost velká nevědomost. V tomto se topí celý systém, který parazituje sám na sobě. Jsou jiné produkty které aspoň zacelí zveřejněnou podvodnou inflaci která není 2,7% ale 20% a jak u koho. Kdo je hlupák, platí za to, co nepotřebuje. Kdo se zříká podvodů v systému, žije v klidu. Mír nikdy nebude u podvodníků, chamtivců, nenasytů, neuspokojených, zlých atd. atd. Celý systém tím trpí a sám se tím zahubí.

  • 8. 4. 2019 17:33

    jezevec (neregistrovaný)

    tak nám poraď, ó velký, co není ten podvod a ničemnost?
    akcie enronu?
    nebo nějaký prima fondík?

  • 10. 4. 2019 12:27

    mr

    Pane jezevec. Polovina jako vy, by chtěla informace zadarmo. Což se klikáním potvrdilo. Dám vám všem, a co se o sebe starají, ne jako vy, učivo zdarma které se neučí na žádné univerzitě, firmách, náboženstvích a vědě. Již každý toto nejnižší učení neguje a zabývá se uspokojováním jazyka, naplněním žaludku, projevy hněvu, žádosti mysli a genitálií. Což dělají i zvířátka a hmyz.
    Dnes se informace zatajují, aby iluze informace převýšila touhu vlastnit, ovládat, mít moc, atd. Když budete studovat sebe, zjistíte o sobě mnoho negativního a málo pozitivního. Vaše vina je, že jste se naučil negativa, pro podmíněnost těla a nedokonalých smyslů, (čemuž nerozumíte) a to převyšuje vaše ego. Tomu se říká nevědomost ve vlastnostech hněvu, ten pochází z chtíče a chamtivosti. Tří nepřátel. Tyto vlastnosti pocházejí z neuspokojených a neovládnutých smyslů. Když nejsou nevědomé a neovládnuté smysly plně pod kontrolou, je špatná mysl a inteligence se nedostává. Neboť místo aby inteligence ovládala mysl a ta smysly, je to naopak. Dravé smysly tak každého uvrhnou do neštěstí a zapříčiní problémy všeho druhu. Mohu pokračovat dál, ale to už by jste nezvládl, neboť reagujete ve stavu hněvu a nevědomosti. Hněv značí nemít v pořádku mysl a inteligenci. Nad inteligencí je čisté ego. a pokud se znečisti těmito třemi nepřáteli, osoba je pod vlivem falešného ega, čili iluzi. Příklad je fata morgána atd. Smysly jsou rozprchnuté koně, mysl jako neovladatelné opratě a neovládnutá inteligence se stává našim nepřítelem. Je třeba to dostat pod kontrolu, což systém již nezvládá. Tak tyto faktory nevědomosti ovládají celý svět a nikdo se jim nevyhne pokud.... Tyto tři nepřátelé poukazují na podmíněnou část zlozvyků a uvržení do jejich otroctví, do kterého se každý vrhne za účelem sebezáchovy. Není zakázáno hromadit a starat se o majetek. Zakázáno je mít příliš, neboť chamtivost uvrhne každého do jeho vlastní příčiny a následků. Lidé tímto způsobem válčí mezi sebou a neví, že o vše nabyté během okamžiku přijdou, tak, jako o své tělo, které není jejich ale hmotné přírody. Neboť vše co mají a z čeho vznikli je z mnoha prvků a energie přírody. Když někdo krade, podvádí, zabíjí atd. pro své neukojitelné touhy, nechápe kým a čím je. To, co tu po pár tisících letech znehodnotila pavěda a náboženství a které fungovalo po mnoho milionu let a které si tak ceníme, se zcela znehodnotilo na pouhý smyslový požitek, který zapříčiní katalysmus. To jsou vědecká fakta miliony let stará, na které se nechceme napojit i když vidíme za sebou červenou nit od které se odvracíme. Co je tou příčinou? My sami! Ted máte námět přemýšlet co je podvod a ničemnost a odkud pochází. Příkladů života je nespočet. Jediné, do čeho investovat je naše uvědomění! Pak bude dostatek všeho, jako míru, štěstí, klidu a možná i skutečné lásky, které se nám nedostává, a žádná chamtivost, zlost a násilí, at v myšlení, cítění, chtění a činech. Pochopil jste co bylo příčinou vašeho proti-názoru??
    Toto pochopí i malé dítě. Dospělý jedinec, který je již paralyzován cizím myšleným to nepochopí.

  • 11. 4. 2019 9:01

    osud (neregistrovaný)

    Vám nic nepomůže. Naprosto podmínění a hloupí se tak projevují. Vypěstovali ve vás zlo apod. a jen tací v otroctví neví kdo a co jsou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).