Hlavní navigace

Názor k článku Za nemoc mnoho peněz nečekejte od anonym - Manželka před svou čtyřicítkou začala marodit. Nikdy předtím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2008 9:43

    anonymní
    Manželka před svou čtyřicítkou začala marodit. Nikdy předtím nestonala, žila zdravě - samá zeleninka, sýry, nyní však musela zneužít lékařskou péči obvoďáka, specialistů a nakonec i nemocnice. Všude si ji přeposílali, někde ani nevyšetřili, jen si přepsali zprávu od jiného lékaře k sobě do PC, všude ale platila. K tomu platby za recepty /všude vám pro jistotu napíší jen jedno balení, co kdyby se musela měnit mediakce/ a doplatky za léky - no stálo ji to už hezkých pár set. Výsledky a diagnózu stále ještě nemá, včera ji přišla nemocenská - přes 4000 - to je vejvar. Když byla v nemocnici, doma nám běžící poplatky za elektřinu, plyn, topení nikdo neodpáře.

    Že si dovolila marodit, byla potrestána hned několikráte: nižší příjmy vlivem očesané nemocenské (manželka není poslankyní a nemůže tedy marodit za 100% mzdy), několikery poplatky ve zdravotnických zařízeních a lékárnách a doplatky za léky.
    Nevím, z čeho budeme dále žít, zda nebude muset podepsat revers a jít exnout do práce. Každý si nemůže vytvářet rezervy na horší časy, žije-li od výplaty k výplatě.

    A vy Patriku Chrzi - můžete být zdráv, náhle může přijít vážná nemoc, úraz - a jste najednou někde úplně jinde. Asi byste 2 měsíce marodění nepokryl z dovolené, která je ale určena na úplně jiné účely než je marodění. Doporučoval bych proto ODS, aby při dalších reformách nemocenskou zrušila, marodění by se čerpalo z dovolené a teprve kdyby ta byla vybrána, přiznat nemocenskou, ale při uplatnění testování příjmů a majetku celé rodiny (jako to bylo u dětských přídavků). Teprve až by nebylo kde brát, došlo by k výplatě nemocenské. A věřte, až by vám nebo vašim rodičům prodali střechu nad hlavou, ještě dlouho by nebylo třeba nemocenskou vyplácet. To by se ušetřilo peněz, co nových gripenů, transportérů, Audin, notebooků by se mohlo pro naše papaláše nakoupit ...

    A při návštěvách zdravotnických zařízení jsme neregistrovali nějaké simulanty, jak se nám to snaží analýzami od stolu nalhat politici z ODS.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).