Hlavní navigace

Názor k článku Z redakční schránky: Vyplatí se měnit banku? Jak dlouho může být dítě ve školce? od anonym - Lidé, kteří se před lety na nějakou banku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 8. 2008 9:01

    anonymní
    Lidé, kteří se před lety na nějakou banku naštvali, dosud na ní nenajdou zbla dobrého a často argumentují tím, co už daná banka dávno nenabízí.

    IMHO zde nejde vždy o nabídku služeb, ale o styl chování. Pokud banka na lidi dělá sviňárny (namátkou z vlastní zkušenosti zmíním e-banku, její zpětné úpravy sazebníku apod. nebo Živnobanku, dnes Unicredit, co pošlou dopis o tom, jak zlevňují a ani tečkou nezmíní, že vyjma jedné zlevněné položky dvacet dalších zdražili a to dost), člověk jako já nemá za potřebí neustále zkoušet, zda v managementu banky pracují lidé, co by nejraději ostatní obelhávali nebo už tam jsou lidi, co chtějí nabízet fér služby za fér ceny.
    Zvlášť za situace, kdy je u nás bank poměrně dost, půjdu raději ke konkurenci, kde mám aspoň šanci, že tam nebudou šupáci, než abych pořád zkoušel, zda staří parchanti přestali být parchanty a byli slušnými. Prostě důvěra v serióznost je pryč.

    Když vás kamarád podrazí, aby na vás vydělal, předpokládám, že v něj nebudete svou důvěru opět vkládat, abyste si ověřil, zda už není férový, ale spíš upevníte svůj vztah z kamarády (či si takové najdete), kteří vám sviňárny nedělají.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).