Hlavní navigace

Názor k článku Alimenty na studenta vezmou čtvrtinu platu, více dětí se "prodraží" od Akimka - Jsem na straně pobírající výživné a také znám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 5. 2010 8:52

    Akimka (neregistrovaný)

    Jsem na straně pobírající výživné a také znám stranu platících výživné..Tyto tabulky mi přijdou hnus, je to k vydírání pánů..
    za a) nikdá se nechce nikdo vzdát dítěte a dát ho protistraně..bude ještě horší a nepůjde pouze o dítě ,ale o hrůzu kolik budu platit výživné..
    B) v dnešní době má většina rodin 1–2 dětí..nedej Bože mít 3–4 dětí..tak povinný zaplatí 25%*4 děti.. vše odevzdá na děti.. Zaplatí jednou a víckrát ne..protože nebude mí za co vůbec se do zaměstnání dopravit..
    C) tuto stejnou částku zaplatí na děti jak matka tak otec.. po 18. roku dítěte, pokud studuje dostává alimenty dítě…Tak z dítěte bude boháč a z rodičů žebráci..
    D) pokud vydělává protistrana 25 tis. čistého, zaplatí na dvě děti 12–13 tis. měsíčně.. zbyde 12 tis..kde má na nájem, inkaso, jídlo, dopravu do zaměstnání? Volat nebude nemá za co, číst növiny nemá za co.. Bohužel děti neplatí z výživného nájem.. a pokud ano, přepočtěme to na osobu a ne na celek..
    Víte, co bude tragédii? Kdy zoufalý povinní nebudou vědět kam dřív skočit,aby zaplatili? Půjčka a hypotéka..nee­xistuje… prostě myslím si,že na jedno dítě 3 tis..nejsou málo.. budiž na 15–18 leté 4,5–5 tis.. to stejné protistrana a takové peníze dneska někdo ani nevydělá..
    Je to opravdu zase holý nesmysl, dle mne.
    osobně mám děti 12 a 15 let a pobírám 4200,– už pět let.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).