Hlavní navigace

Názor k článku Vyplatí se životní pojištění? od Patrik Chrz - Ne, opravdu jsem odejit nebyl, odešel jsem po...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2009 17:31

    Patrik Chrz

    Ne, opravdu jsem odejit nebyl, odešel jsem po nějakých 5 letech, což je myslím poměrně značná doba. Navíc pracoviště, kde jsem pracoval bylo před uzavřením (ještě necelý rok fungovalo a poté bylo uzavřeno), takže to nemělo žádnou budoucnost. V zaměstnání jsem byl spokojen (stejně jako za tím ve všech kde jsem byl) a necítím k žádnému z mých zaměstnavetlů nějakou zášť.

    Potom jsem nepracoval v žádném skladu, ale ve velkoobchodě s převážně švýcarskými hodinkami – střední cenová třída, většina modelů se pohybovala mezi 20 a 100 tisící v maloobchodních cenách, ale byly tam i modely s cenou přes půl milionu. A nebyl jsem ani žádný řidič nebo závozník (vůbec auto mi nikdy nijak moc nepřirostlo k srdci, kolegové ještě občas dávají „k lepšímu“ takovou zajímavou situaci co vznikla na švýcarsko-německých hranicích, když jsme byli z firmy na veletrhu Baselworld), pracoval jsem na pozici „samostatný pracovník v servisním oddělení“, měl jsem na starosti hlavně opravy (garanční i mimogaranční), takže objednávky náhradních dílů, kalkulace, fakturace,… ale je pravda že ve špičkách (třeba před Vánocemi) na mě zbyly občas i ty rozvážky, když kolegové nestíhali. Ono, když zavolali z nějakého obchodu, že tam mají zájem o hodinky za tři sta tisíc, ale že zákazník večer odlétá, tak se vyplatilo je sebrat a odvézt na místo.
    Ten článek o hodinkách by možná byl zajímavý, ale nevím, jestli by se na tento server hodil, no možná, že by na Sylvestra :D ? Když tu mohlo být porovnání erotických časopisů http://www.mesec.cz/…ati-nejvice/ tak proč by nemohly být hodinky? Když bude mít Dalich zájem, klidně ho napíšu.

    Ale že se vůbec namáhám, že? Když dojdou věcné argumenty a není možné spolehlivě vyvrátit tvrzení v článku, tak zkusíme zpochybnit hodnověrnost autora, ne?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).