Hlavní navigace

Názor k článku Výhody v České spořitelně skončily. Nabízí dražší důvěru od xf - No jak říkám, tohle jde jen do určité...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2015 22:23

    xf (neregistrovaný)

    No jak říkám, tohle jde jen do určité omezené míry. Od určité velikosti a náročnosti úkolů, co má firma řešit, potřebuješ tým lidí, už to není one man show. Ty uvažuješ,a jiné zkušenosti nemáš, v malém měřítku a s jednoduchými úkoly. No já nakonec jsem se také nedostal výše, nežli k vedení projektů za ne více než jednotky stovek miliónů, ale ono to stačí. A k tomu potřebuješ kvalitní lidi.

    No, já jsem u poslední firmy uvažoval, udělat odbory. Ale potom jsem se rozhodl radši odejít. A zpětně viděno, dobře jsem udělal, tam by ani odbory nic nezmohly. Když je ve vedení příliš velký problém, (tu firmu vybudovali jiní lidé, z nichž už každý odešel) nikdo nic nezmůže. Hoši nastavili podmínky, a dnes, po třech letech, přišlo dost průserů. Ale také zpětně viděno, kdyby byl ve vedení menší problém, tak odbory by mohly stabilizovat odborný tým, a firma by na tom byla lépe.
    No na druhou stranu znám firmu, kterou z pozice č.1 v CZ přivedli noví hoši ke krachu za rekordních 1,5 roku. Tam by také odbory nepomohli. A tihle hoši až tak špatní nejsou.

    Nejde vůbec o to, aby jsi nechal někoho zastupovat své malé omezené zájmy, tedy jak ty to chápeš jakéhosi pověřence, až jednou budeš mít Alzheimera.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).